Ergoterapeutuddannelsen

Internationale muligheder

Ergoterapi er et internationalt fag, som giver dig mulighed for at rejse ud allerede på ergoterapeutuddannelsen.

Rejs ud med ergoterapeutuddannelsen

I løbet af dine 3½ år på ergoterapeutuddannelsen kan du tage et teoretisk modul på en udenlandsk uddannelsesinstitution eller komme i praktik i udlandet. De fleste studerende hos os kombinerer de to ting på et tre måneders ophold i udlandet.

Ergoterapi over hele verden

Ergoterapeutuddannelsen kan hjælpe dig til en plads i udlandet hos en af vores partnerinstitutioner. Vi har blandt andet aftaler i Belgien, Spanien og Irland.

Nogle studerende vælger også at arrangere deres udlandsophold selv. Ergoterapeutuddannelsen har således haft studerende i Schweiz, Grønland og Island, selv om vi ikke har nogen faste partnerinstitutioner.

Du kan i princippet studere ergoterapi over hele verdenen – så længe det er muligt for dig at finde et studie- eller praktiksted, som lever op til kravene herhjemme.

Råd og vejledning hos international koordinator

Uanset hvad du vælger, kan du få råd og vejledning hos ergoterapeutuddannelsens internationale koordinator.

SU med til udlandet

Du kan tage din SU med under dit udlandsophold. Derudover er der forskellige muligheder for at søge om stipendier – alt efter hvor du rejser hen.

Rejseberetning fra Grønland

Christina Bang var som ergoterapeutstuderende i praktik på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk i Grønland. Her fortæller Christina om sine oplevelser.

Studietur i udlandet

Som studerende ved ergoterapeutuddannelsen har du mulighed for at tage på studietur til udlandet. Studieturen kan tilrettelægges som en del af valgfagene på 7. semester.

International viden

I uddannelsen inddrager vi den nyeste internationale viden og tendenser og deltager i konferencer på europæisk og internationalt plan. Vores studerende fremlægger også projekter på internationale konferencer. Og vi får også besøg af udenlandske forelæsere. På ergoterapeutuddannelsen arbejder vi med ergoterapiteori og modeller fra Skandinavien, Europa, Canada, USA og Australien.

Udenlandske studerende

Ergoterapeutuddannelsen modtager internationale udvekslingsstuderende primært i praktikdelen.

Det giver dig mulighed for at arbejde sammen med udenlandske ergoterapeutstuderende, høre noget om ergoterapi i andre lande, få personlige kontakter og måske private venskaber, som kan give dig andre internationale og sproglige kompetencer.

Buddy for udenlanske studerende

Som studerende kan du søge om at blive Buddy for udenlandske studerende, eller du kan blot invitere udenlandske studerende ind i din hverdag en eftermiddag, aften eller weekend.

Studerende fra Schweiz i praktik i Odense

Anita Willis læser til ergoterapeut i Schweiz. Hun tog et ophold på Ergoterapeutuddannelsen i Odense og var i praktik på Odense Universitetshospital. Her fortæller Anita Willis om sit ophold i Odense.10 ugers praktikophold i Barcelona blev et lærerigt eventyr

Et praktikophold i Barcelona gav et stort fagligt, personligt og sprogligt udbytte, fortæller to ergoterapeutstuderende.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.