Ledelse og bæredygtighed for ledende gravere og kirkegårdsledere

Kursus

- et praksisnært udviklingsforløb til ansatte i Folkekirken 

Faget er et akademimodul, som kan inspirere til og give dig konkrete værktøjer til at kunne lede og sætte gang i den grønne omstilling og bæredygtighed i overensstemmelse med Folkekirkens mål.

Hvis du har taget amu-lederforløbet GLU, kan du med fordel bygge ovenpå med dette modul, men det er ikke en forudsætning.

Datoer og tilmeld

Ledelse og bæredygtighed

Indhold og læring:

  • Viden om værdikædernes betydning i den grønne omstilling
  • Lovgivning og rammer for den grønne omstilling
  • Værktøjer til implementering af indsatser i bæredygtighed og grøn omstilling
  • Ledelse af udviklingsprocesser 
  • Introduktion til de 17 verdensmål, samt en prioritering af indsatser
  • Indsigt i arbejdspladsens omstilling til grøn og cirkulær økonomi

Du får en overordnet forståelse af klodens tilstand og de lovkrav der sætter rammerne både i Danmark og i EU. Du bliver udfordret på de ledelsesværdier, der er brug for i den grønne omstilling i Folkekirken.

Med afsæt i dit arbejde og din arbejdsplads, får du hjælp til at sætte bæredygtighed på dagsordenen, samt at få lavet køreplaner for grøn omstilling og bæredygtighed i praksis.

Du skal forvente at arbejde både teoretisk og praktisk, så du kan gå direkte i gang med ledelse af grøn omstilling på kirkegården og kirkens områder.

Eksamen

Der vil være en mundtlig eksamen kombineret med et praktisk produkt og disposition (maks. 2 sider).

Dispositionen skal skitsere en problemstilling og i stikordsform angive det teoretiske grundlag for det praktiske produkt. Den mundtlige eksamen tager 30 minutter.

Pris:

Pris pr. deltager er kr. 7.500,00

Der kan søges SVU og Omstillingsfond.

  • Omstillingsfonden giver dig mulighed for at få op til kr. 10.000 til deltagerbetaling til efter- og videreuddannelse. Efter tilmelding sendes link til ansøgning om midler fra Omstillingsfonden. Der kan også søges midler fra Statens Kompetencefond.
  • SVU (løntabsrefusion til din arbejdsplads) kan søges her

Afholdelse

Modulet afholdes på UCL, Seebladsgade 1, 5000 Odense C. 

For yderligere oplysninger kontakt Marie Nørgaard Laursen, mail.: mnla@ucl.dk eller på telefon: 4022 8748 eller Camilla Andersen, mail: caan@ucl.dk eller på telefon: 6543 4898.

Datoer og tilmeld

Forløb