Hands-on forsøg i biologi
Savner du fornyelse og inspiration til undersøgelser i biologiundervisningen inden for bioteknologi, miljøkemi og gastronomisk madkemi, så er dette kursus noget for dig.
Datoer og tilmeldFagligt indhold
Du får inspiration til nye undersøgelser, du ikke finder i diverse kopimapper, som supplerer den undervisning du allerede praktiserer. Kurset er baseret på hands-on aktiviteter så undersøgelserne forankres i hænder og hoved.
Vi vil lave undersøgelser, som berører emner indenfor:
- bioteknologi omkring enzymer.
- miljøkemi med fokus på arbejdet med indikatorer og tiltag.
- madkemi, med fokus på velfærd og sundhed.
Udbytte
Du får erfaring med en række nye undersøgelser, som kan supplere din undervisning i en nutidig kontekst.
Målgruppen:
Biologi- og naturfagsundervisere i udskolingen.
Er du ikke i målgruppen?
Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.
Forplejning
Kurset er inkl. forplejning.
Datoer og tilmeld
-
07.10.2025Kursus10:00 - 15:00
-
21.10.2025Kursus10:00 - 15:00