Mikrobiologi
Få en kompetence, som bygger på grundlæggende viden på det mikrobiologiske og hygiejniske område, så du vil kunne tage professionelt del i løsningen af problemstillinger inden for dette område.
Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.
Beskrivelse
Emnerne på dette modul er grundlæggende mikrobiologi, mikrobiologisk laboratorieteknik, produktionshygiejne og mikrobiologisk risikovurdering.
Modulet kvalificerer dig til at tage professionel del i løsning af problemstillinger inden for mikrobiologi og hygiejne primært relateret til produktion.
Du lærer om
- Mikroorganismernes morfologi, fysiologi og vækstkrav
- Teoretisk identifikation af mikroorganismer
- Metoder til opformering og kimtælling
- Sterilisation og aseptiske arbejdsteknikker
- Sikkerhed i det mikrobiologiske laboratorium
- Produktionshygiejne, rengøringskontrol samt lovgivning og standarder inden for det produktionshygiejniske område
- HACCP og egenkontrol.
Undervisningen er baseret på litteraturstudier, opgaver, laboratorieøvelser, afleveringsopgaver og et afslutningsprojekt.
Datoer og tilmeld
Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.
Forløb