Mælkekonservesteknologi
Dette forløb omhandler produktion af mælkekonserves. Der vil være fokus på inddampning af mælk, valle eller andre mejeri relaterede produkter samt tørringsprocesserne og eksempler på forskellige anlæg.
Der vil også være fokus på beregninger af energi og luft forbrug. Der vil ligeledes være fokus på den mikrobiologiske side af produktion af mælkekonserves samt kvalitetskontrol.
Datoer og tilmeldForudsætning
For at deltage i faget ”Mælkekonservesteknologi skal du arbejde på en virksomhed hvor du har mulighed for produktion af mælkepulver eller lignende så du har adgang til at producere pulver.
Fagligt indhold
Du lærer om produktion af mælkekonservesprodukter med fokus på pulverprodukter, herunder produktionsflow, holdbarhed og konserverende principper.
Du arbejder med praksisnære problemstillinger inden for teknologi og udstyr. Faget indeholder praktiske øvelser i produktion af mælkekonservesprodukter, dokumentation og formidling af dette arbejde.
Udbytte
Du vil efter endt kursus med en professionel tilgang, kunne varetage opgaver indenfor såvel produktion, proces og produktoptimering af mælkekonservesprodukter.
Datoer og tilmeld
Vær opmærksom på at undervisningen disse to dage er i tidsrummet kl. 09.00-15.30. ECTS 5 Aktivitetsnummer DO2318220125 Tilmeldingsfrist 27/01 2025
-
17.02.2025Klasseundervisning09:00 - 15:30
-
18.02.2025Online08:10 - 09:45
-
18.02.2025Online14:00 - 15:30
-
19.02.2025Online08:10 - 09:45
-
19.02.2025Online14:00 - 15:30
-
24.02.2025Online08:10 - 09:45
-
24.02.2025Online14:00 - 15:30
-
27.02.2025Online08:10 - 09:45
-
27.02.2025Online14:00 - 15:30
-
03.03.2025Klasseundervisning09:00 - 15:30
-
04.03.2025Online08:10 - 09:45
-
04.03.2025Online14:00 - 15:30
-
10.03.2025Online08:10 - 09:45
-
10.03.2025Online14:00 - 15:30
-
12.03.2025Online08:10 - 09:45
-
12.03.2025Online14:00 - 15:30
-
14.03.2025Online08:10 - 09:45
-
14.03.2025Online14:00 - 15:30
-
17.03.2025Eksamen