Fødevarekemi
Få kendskab til den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af komponenter i fødevarer, så du i en struktureret sammenhæng kan indgå i fremstilling og udvikling af fødevarer
Datoer og tilmeldBeskrivelse
Du får viden, så du kan vurdere den kemiske struktur af komponenter i fødevarer og deres funktion og de kemiske ændringer i fødevarer, der sker ved bearbejdning og opbevaring.
Modulet giver dig udviklingsbaseret viden om praksis og central anvendt teori og metode inden for den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af
- Vand
- Protein
- Kulhydrater
- Lipider
- Vitaminer og mineraler
- Tilsætningsstoffer
- Funktionelle ingredienser
Datoer og tilmeld
Tidspunkt
08.00 - 16.00
Holdtype
Dag
Pris
1800,- DKK
ECTS
10
Aktivitetsnummer
PI2318130225
Eksamen
Mundtlig prøve på baggrund af en synopsis (4 sider), den indgår ikke i bedømmelsen
Forløbsplan
Bemærk
Holdet har desværre ikke flere ledige pladser. Find vores kontaktoplysninger længere oppe på siden, og hør mere om, hvad vi ellers kan tilbyde dig.
-
14.04.2025Projektaflevering
-
24.04.2025Eksamen
Forløb