Socialrådgiveruddannelsen

Lone arbejder med integration af flygtninge og indvandrere

Lone Phillip Saysette blev uddannet som socialrådgiver i 2007, og har siden hovedsageligt arbejdet inden for integrationsområdet i kommunalt regi.

– Det første år, efter jeg blev færdiguddannet som socialrådgiver, arbejdede jeg med integration i en kommune. Her stod jeg for modtagelse og boligplacering af flygtninge, udbetaling af ydelser samt behandling af ansøgninger og hjælp i særlige tilfælde, siger Lone Phillip Saysette.

Lone Phillip Saysette blev uddannet socialrådgiver i 2007, og året efter blev hun ansat i et jobcenter.

– Her havde jeg kontakt til aktive misbrugere, psykisk syge og mentalt handicappede, fortæller hun.

– Jeg har at gøre med borgerne fra de ankommer til Danmark til deres mål i integrationskontrakten er opnået, eller de får permanent opholdstilladelse, siger Lone Phillip Saysette.

Lone har mange forskellige samarbejdspartnere

Siden 2009 har Lone Phillip Saysette været ansat i en mellemstor kommunes jobcenter, hvor hun arbejder med integrationsområdet.

– Jeg har kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere, da arbejdet indeholder alt omkring flygtninge og indvandrere, dog ikke udbetaling af ydelser.

– Jeg har at gøre med borgerne fra de ankommer til Danmark til deres mål i integrationskontrakten er opnået, eller de får permanent opholdstilladelse, siger Lone Phillip Saysette.Peter udvikler behandlingstilbud til stofmisbrugere

Peter Brolund arbejder med udvikling af behandlingstilbud til ressourcestærke stofmisbrugere.Socialrådgiveruddannelsen åbnede døren til et spændende lederjob

Maria Aabjerg er uddannet socialrådgiver og fik sidste år prisen som årets talent i fynsk erhvervsliv.Uddannelsen som socialrådgiver har bragt Jacob vidt omkring

Jacob Cilius Hulgard har som socialrådgiver både arbejdet med alkoholbehandling og anbragte. I dag er han underviser.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.