Socialrådgiveruddannelsen

Peter udvikler behandlingstilbud til stofmisbrugere

Peter Brolund blev uddannet som socialrådgiver i 2008. Nu arbejder han med udvikling af behandlingstilbud til ressourcestærke stofmisbrugere.

Efter Peter Brolund havde færdiggjort sin uddannelse fra Socialrådgiveruddannelsen i Odense, blev han i 2008 ansat i Behandlingscenter Odense.

Jeg arbejder med at udvikle og afprøve et gruppebehandlingstilbud til ressourcestærke stofmisbrugere

– Jeg blev ansat i en afdeling, hvor der var fokus på stabilisering og skadesreduktion for hårdt belastede stofmisbrugere, fortæller Peter Brolund.

– I 2009 blev jeg koordinator i et kombineret aktiverings- og behandlingstilbud, hvor misbrugsbehandling indgik som en del af aktiveringsindsatsen for stofmisbrugere over 25 år, siger han.

Peter Brolund er uddannet socialrådgiver og har i flere år lavet behandlingstilbud til stofmisbrugere.

Tog en efteruddannelse inden for behandlingsområdet

Siden 2010 har Peter Brolund været ansat i Projekt Anonym Stofmisbrugsbehandling.

– Jeg arbejder med at udvikle og afprøve et gruppebehandlingstilbud til ressourcestærke stofmisbrugere, siger Peter Brolund.

– De fravælger ofte det etablerede behandlingssystem på grund af kravet om registrering og manglende identifikation med traditionelle stofmisbrugere. Jeg har desuden taget efteruddannelse inden for behandlingsområdet, siger han.Socialrådgiveruddannelsen åbnede døren til et spændende lederjob

Maria Aabjerg er uddannet socialrådgiver og fik sidste år prisen som årets talent i fynsk erhvervsliv.Uddannelsen som socialrådgiver har bragt Jacob vidt omkring

Jacob Cilius Hulgard har som socialrådgiver både arbejdet med alkoholbehandling og anbragte. I dag er han underviser.Lone arbejder med integration af flygtninge og indvandrere

Som socialrådgiver arbejder Lone med integration af flygtninge og indvandrere på et jobcenter.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.