Boulevarden (Vejle)
Foreningsliv
Positive fællesskaber
Det kan være en stor omvæltning at bryde de kendte rammer, starte på en ny uddannelse og måske endda i en ny by. Derfor kan deltagelse i positive fællesskaber og foreningsdrevne aktiviteter være til stor gavn for din trivsel i hverdagen på dit studie.
UCL har et et rigt foreningsliv, hvor du har mulighed for at udfolde dig socialt og dyrke dine interesser i fællesskab med andre studerende.
Fredagsbaren (SPOT)
SPOT er navnet på Boulevardens fredagsbar. De er med til at arrangere campusfester og meget mere på Boulevarden. De afholder månedligt fredagsbar + andre sjove arrangementer i fællesskab med eventkoordinatoren på UCL Vejle.
Fællesskab på tværs
Boulevarden og Vestre Engvej har en to eventkoordinatorer, som bl.a. afvikler de store studiefester og en lang række andre sociale aktiviteter for jer studerende. Der afholdes årligt arrangementer som brætspilscafeér og semesterfest. Alt dette kan du holde dig opdateret om via UCL Vejles Facebook side.
Studieråd og udvalg
På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole kan du tage del i studenterdemokratiet og bidrage til et godt studiemiljø og en høj kvalitet i uddannelserne. Du kan engagere dig studenterpolitisk i dit studieråd, campusrådet, Studenterrådet UCL og i bestyrelsen.
Studierådet
Alle uddannelser har ét lokalt studieråd, som typisk er sammensat af 1-2 repræsentanter pr. hold. Det er de studerende, der vælger deres repræsentanter til studierådet og udpeger en forperson. Forpersonen udpeges samtidig som uddannelsens undervisningsmiljørepræsentant.
Studierådet er for dig, der ønsker at søge konkret indflydelse på din uddannelse. Du mødes med ledelsen på din uddannelse to gange pr. semester, hvor I drøfter uddannelsesspecifikke emner, eks. trivslen på uddannelsen, undervisningen og jeres praktikforløb.
Campusråd
Hvert campus har ét campusråd, som består af repræsentanter fra alle studieråd/uddannelser på det pågældende campus. Det er de studerende i studierådet, der vælger deres repræsentant til campusrådet.
Campusrådet er for dig, der ønsker at bidrage til ”livet på campus”. Du og de øvrige campusrådsmedlemmer mødes med den campusansvarlige minimum to gange pr. semester og drøfter campusspecifikke emner, eks. fysiske/bygningsmæssige forhold, kantinen og events på campus. Hvert campusråd får hvert år tildelt et beløb, som de studerende kan bruge til at skabe et bedre studieliv på campus.
Studenterrådet
Studenterrådet UCL er de studerendes fælles råd på tværs af uddannelser og campusser i UCL. Studenterrådet UCL består af 2 repræsentanter fra hvert campusråd.
Studierådet UCL er for dig, der ønsker at søge indflydelse på øverste niveau i organisationen. Studenterrådet mødes med rektor minimum to gange pr. semester og drøfter emner, der har betydning for alle studerende i UCL. I Studenterrådet inddrages du i beslutninger, der eksempelvis omhandler afvikling af eksamener og dimissioner, ordenregler/politikker og undersøgelser af studietilfredsheden på UCL.
UCL's bestyrelse
Til Studenterrådet UCL’s årsmøde vælges to bestyrelsesrepræsentanter samt evt. to suppleanter til UCL’s bestyrelse. Bestyrelsen, på i alt 17 medlemmer, består desuden af 2 undervisere samt 13 eksternt udpegede medlemmer, som repræsenterer hver deres uddannelsesområde, erhverv og arbejdsmarked. Alle studerende kan stille op til bestyrelsen og stemme på kandidater til årsmødet. Bestyrelsen er UCL’s øverste beslutningsorgan og mødes eksempelvis i forbindelse med fastsættelse af institutionsstrategien og måltal på institutionsniveau.
Iværksætteri på UCL
Bliv en del af et fedt, kreativt miljø med adgang til netværk, sparring, workshops og events. UCL Boxen skaber rammerne for, at du kan udvikle og realisere dine ideer og projekter, uanset om du vil starte din egen virksomhed, løse udfordringer for en organisation eller udvikle et produkt i samarbejde med en virksomhed.
Mentorordninger og studiegrupper
Mentorer sikrer studietrivsel
Mentoren kan rådgive dig og lytte til dine oplevelser, udfordringer og generelle studietrivsel. En mentor er en person, du altid kan gå til, og som kan hjælpe dig godt videre.
Studiegrupper giver gode sociale relationer
I studiegrupper bestående af flere studerende kan I i fællesskab løse opgaver og samarbejde om større projekter. I får gode sociale relationer og kan hjælpe hinanden godt igennem studiet.
Boligsøgning
Det kan være svært at finde rundt i boligjunglen, når jagten først går ind på din nye bolig. Derfor har vi samlet links til en række sider, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder som boligsøgende studerende i de byer, hvor UCL har uddannelser.
Eventkalender
Hold dig opdateret på de mange sociale og faglige events, som UCL tilbyder dig som studerende i vores eventkalender.
Du kan som studerende også selv oprette events, sammen med dine medstuderende.