Om UCL

Revision af UCL's kvalitetsstyring

UCL har i foråret 2017 påbegyndt institutionsakkreditering, hvor UCL’s samlede system til kvalitetsstyring skal vurderes af et eksternt panel.

UCL’s samlede kvalitetssystem vurderes

Institutionsakkreditering er en revision og et systemtjek af en uddannelsesinstitutions samlede kvalitetssikring og -udvikling. Her placeres ansvaret for kvalitetsstyringen af den samlede uddannelsesportefølje hos institutionen og institutionsledelsen.

For UCL indebærer institutionsakkrediteringen, at Akkrediteringsrådet vurderer UCL’s samlede kvalitetssystem.

Krav om en stærk kvalitetskultur

For at blive institutionsakkrediteret skal UCL dokumentere, at organisationen har et effektivt kvalitetssystem og en stærk fælles kvalitetskultur i praksis.

Nyt system med styrket forankring

I 2016 implementerede UCL et nyt kvalitetssystem, der styrker kvalitetsarbejdets forankring i rektoratet og den tværgående koordinering i organisationen.

Den styrkede forankring af kvalitetsarbejdet på institutionsniveau:

  • kobler kvalitetsarbejdet til UCL’s strategiske udvikling af uddannelseskvaliteten.
  • sikrer, at driftsorganisationen understøtter opgaven, både frem mod akkrediteringen og i den efterfølgende drift og udvikling.

Tidsplan

Akkrediteringsforløbet i UCL indledes i foråret 2017 med en planlagt afgørelse fra Akkrediteringsrådet i sommeren/efteråret 2018. Følg processen hos Danmarks Akkrediteringsinstitution.

Mere om Institutionsakkreditering
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.