Om UCL

Udforsk University College Lillebælts baggrund nærmere, få overblik over den aktuelle struktur såvel organisatorisk som geografisk, og få indblik i UCL’s arbejde med kvalitetssikring af uddannelserne.

Baggrundsoplysninger om UCL. Det er også her, du finder UCL’s årsrapporter og kontrakter og tal for ansøgninger og optag.

UCL og EAL forbereder sig på fusion til august og har indført fælles ledelse. Se organisationen, kontaktoplysninger på ledelsen samt UCL’s bestyrelse og uddannelsesudvalg.

Skal du finde en af University College Lillebælts konsulenter for videreuddannelserne og Center for Undervisningsmidler, kan du få overblik over dem her.

University College Lillebælts studieaktiviteter foregår på flere adresser i Odense samt i Vejle, Svendborg og Jelling. Få mere at vide om de enkelte steder.

UCL’s overordnede målsætning er at levere stærke uddannelser og være en aktiv medskaber af fremtidens velfærdssamfund. Kvalitetsarbejdet er vigtigt for realiseringen af denne målsætning.

University College Lillebælt har ud over ucl.dk også flere subsites. Få overblik over UCL’s netaktiviteter, mød webredaktionen, og se vores politikker.