Pædagoguddannelsen

Jelling-studerende laver musicals på tværs af uddannelser

De studerende på lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling har hvert andet år mulighed for at sætte en stor musical op sammen. Det giver både mange faglige og sociale input.

Det er en stor social oplevelse at være med til at sætte en musical op på lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling.

Samtidig giver oplevelsen dig også en faglig ballast, hvis du vil ud og lave opsætninger med børn og unge i skoler og SFO’er, når du er færdiguddannet.

Hvert andet år har du mulighed for at være med til at sætte en musical op på lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling. Du kan blive inddraget som sanger, musiker eller tekniker.

Hør hvad Louise Hardy Thomsen, lærerstuderende, og Maria Runge, pædagogstuderende, fagligt og socialt fik ud af at være med i musicalen i 2012 (video, 1,53 min.).

Tidligere Jelling-studerende sætter skolemusicals op

Kenneth Faber er en af de tidligere studerende fra Jelling, der nu sætter musicals op i forbindelse med hans job. Den 32-årige lærer har som studerende været musiker i forbindelse med flere forestillinger i Jelling, og det drager han nu stor fordel af på Vandel Efterskole.

– Jeg har været med til at sætte to musicals op på efterskolen de sidste to år. Jeg er musiklærer, og både i forhold til musicalopsætningerne og i min musikundervisning på efterskolen trækker jeg på de erfaringer, jeg fik ved at være med i musicals i Jelling, siger Kenneth Faber.

Hør hvorfor Kenneth Faber har brugt en aften om ugen i et par måneder på at være en del af orkestret til dette skoleårs musical, selvom han ikke længere er studerende på læreruddannelsen (video, 1,32 min).Dyrk sport, musik og andre sociale ting med dine studiekammerater

På lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling er der mange sociale tilbud til de studerende, når undervisningsdagen slutter.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.