Siden retter sig til vores samarbejdspartnere i klinikken, som samarbejder med Sygeplejerskeuddannelsen om de kliniske undervisningsperioder i uddannelsesforløbet. Her kan du blandt andet finde formelle uddannelsesdokumenter, oversigt over kliniske undervisningsperioder, oplysninger om praktikportalen og evalueringsredskaber
Praktikportalen er en landsdækkende portal, som skal bruges af alle uddannelser der hører under de Danske Professionshøjskoler og benytter praktik i løbet af uddannelsen. Det er derfor obligatorisk af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og de tilhørende praktikinstitutioner at anvende praktikportalen
Semesterbeskrivelser rummer information om indholdet, studieaktiviteter, læringsmål og prøvekriterier. Studieplaner rummer mere detaljeret information om indholdet i det enkelte semester samt studieaktiviteter, læringsmål og pensum.
1. semester - meritforløb (gældende for forår 2024)
2. semester (gældende for efterår 2024)
4. semester (gældende for efterår 2024)
Skabeloner til Generel og Individuel klinisk studieplan.
Individuel klinisk studieplan
Information til kliniske undervisere og studerende ved Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle.
Formelle krav til skriftlige opgaver ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Håndtering af litteratur
Vejledning til eksaminatorer ved kliniske prøver
Sygeplejestuderendes ansvar- og kompetenceområde i forhold til håndtering af lægemidler
Klinisk beslutningstagning
Klinisk studiemappe
Vejledning vedrørende obligatoriske studieaktiviteter
Prøvereglement
Håndtering af mødepligt og fravær i klinisk uddannelsesforløb
Samarbejde om vejledningsforløb af studerende med læringsudfordringer
Netværk for Pædagogisk Samarbejde består af over 15 netværksgrupper. Her finder du en deltaljeret oversigt over de mange netværk.
Se her hvilket netværk, dit kliniske uddannelsessted indgår i
Alle kliniske vejledere og undervisere knyttet til Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle deltager i netværkssamarbejdet. Hver netværksgruppe består af 6-10 kliniske vejledere fra klinisk praksis og en underviser fra Sygeplejerskeuddannelsen.
Hver netværksgruppe har en tovholder/kontaktperson i klinisk praksis.
Netværksgrupperne holder møde to gange årligt. Underviserne tager i januar og august måned initiativ til at aftale de halvårlige mødedatoer i samarbejde med kontaktpersonerne i klinisk praksis. Møderne afvikles i klinisk praksis og har en varighed af 2½ time.
Parterne drøfter indledningsvis de gensidige forventninger til samarbejdet og beslutter, hvordan de fremover i fællesskab udformer dagsorden til møderne.
Learning by Developing indebærer, at profession og uddannelse arbejder sammen om at udvikle ny viden og nye kompetencer med henblik på at forandre praksis.
Via Learning by Developing har klinisk praksis mulighed for at inddrage sygeplejestuderende i autentiske udviklingsprojekter, og at udviklingsarbejdet indgår i de studerendes bachelorprojekt. Et projektforløb strækker sig over et semester.
Studerende kan tage del i afgrænsede faser af et større udviklingsprojekt, eller de kan undersøge et område af sygeplejen empirisk eller teoretisk, hvorefter de i samarbejde med afdelingen fremkommer med forslag til konkrete udviklingstiltag.
Lokalt uddannelsesforum Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle.
Formålet med Det lokale Uddannelsesforum for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle er at fastholde og udvikle samarbejdet mellem uddannelsesinstitutionen, de kliniske uddannelsessteder, der samarbejdes med, og lokalområdet i almindelighed.
2021
2020
2019
Information til institutioner som ønsker at blive godkendt som klinisk undervisningssted for Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle.
Et godkendt klinisk undervisningssted er en afdeling, et område eller en institution i det primære eller sekundære sundhedsvæsen, der tilrettelægger undervisnings- og læringsmuligheder, som tilgodeser uddannelsesmålene for én eller flere kliniske uddannelsesperioder i sygeplejerskeuddannelsen efter fastlagte kriterier.
Hvis i ønsker at blive godkendt som klinisk undervisningssted, så kontakt Klinisk koordinator Susanne Trend på mail sutr@ucl.dk eller på telefon 21 22 81 71 for nærmere information og vejledning.
Information for kliniske vejledere tilknyttet IHN - International Healthcare Network.