Læremidler

Læremidler

CFU har 2 samlinger af læremidler. Informationssamlingen, hvor undervisere kan låne til egen information og inspiration. Udlånssamlingen med læremidler, der kan lånes og bruges i undervisningen.

Gå direkte til søgning og booking på mitCFU.dk - kræver UNI-login

CFU's læremiddelsamlinger
Læremiddeltyper og undervisningsaktiviteter
Film og tv

Hent levende billeder ind i klasserummet. CFU tilbyder streamning af mere end 20.000 tv-udsendelser og udvalgte spillefilm. Du kan også få leveret tv-udsendelser og film på dvd.

Trykte læremidler

I CFU’s informationssamling finder du de fleste trykte læremidler fra danske forlag. I udlånssamlingen kan du låne udvalgte læremidler i klassesæt.

Digitale læremidler

Digitale læremidler dækker over meget forskellige former for læremidler og værktøjer. Orientér dig om danske forlags digitale læremidler i databasen mitCFU.

E-bøger

E-bøger i CFU’s udlånssamling giver dine elever mulighed for at læse skønlitteratur på pc, iPads mv.

Materialesæt

Kasser med materialer eller en virtuel indgang til en samling af materialer omkring et tema. Vejen til oplevelser og hands-on i klasserummet.

Skoletjenester

Autentiske oplevelser til din undervisning i samarbejde med områdets naturskoler, dyreparker, museer, symfoniorkestre og andre kulturinstitutioner.

×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.