Fagside for Madkundskab

Fagside for Madkundskab

Inspiration til arbejdet med faget madkundskab. – Information om læremidler, kurser, prøver og tests m.v. – Link direkte til relevante kurser i kursusportalen.

Søg og book læremidler på mit.CFU.dk
Fagkonsulenterne skriver
Kurser og arrangementer
6. oktober 2017 af Maria Slej-Hasselstrøm
Kickstart samarbejdet mellem skoler og fynsk erhvervsliv

Hvad kan skoler og virksomheder få ud af at samarbejde, og hvordan kommer man bedst fra start? Vær med til at sætte denne spændende udvikling i gang.

Læremidler
8. september 2017 af Maria Slej-Hasselstrøm
Gratis smagekit fra Smagens Dag

Få tilsendt velsmagende materiale til temaet Smag med alle sanser som er en del af den årlige Smagens dag.

Pædagogik og vejledning
7. oktober 2017 af Maria Slej-Hasselstrøm
Få hjælp til at booke i mitCFU

Har du udfordringer med at booke materialer CFU’s store materialesamling, så er der hjælp at hente.

Se flere indlæg relateret til madkundskab
Vejledning hos fagkonsulenterne – madkundskab

Finder du ikke svar på dine udfordringer på hjemmesiden, formidler vi kontakt til personer med indsigt i faget madkundskab.

Kurser og skræddersyede forløb relateret til madkundskab
Tværfaglige emner relateret til madkundskab
Den Internationale Dimension

Information og inspiration fra CFU’s pædagogiske konsulenter om at inddrage den internationale dimension i undervisningen. Hjælp til at finde partnerskoler, projekter m.v.

Specialpædagogik og Inklusion

Information og inspiration om specialpædagogik og inklusion fra CFU’s pædagogiske konsulenter.

×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.