Den Internationale Dimension

Netværk

Internationale koordinatorer i kommunernes skoleforvaltning inviteres til til 2 årlige netværksmøder hos CFU i University College Lillebælt.

Som international koordinator er det vigtigt at være opdateret på rammerne for det internationale arbejde og tilbuddene til kommuner og skoler, som engagerer sig internationalt som led i arbejdet med den internationale dimension i undervisningen.

CFU i University College Lillebælt driver på 3. år et netværk for kommuners internationale koordinatorer på skoleområdet.

Oplæg, idéudvekling m.v.

Kom og hør gode kolleger og samarbejdspartnere i det internationale skolearbejde fortælle om deres erfaringer og idéer. Og få adgang til et forum, der er interesseret i at høre om dine og din kommunes erfaringer og gode idéer.

CFU’s internationale konsulenter faciliterer netværket og sørger bl.a. for at invitere relevante samarbejdspartnere til at holde oplæg om aktuelle temaer.

På møderne bliver der desuden mulighed for at præsentere projekter og blive opdateret på EU-programmer, ansøgningsfrister m.v. Og ikke mindst bliver der plads til udveksle erfaringer og gode idéer.

Møder

Netværket mødes 2 gange om året. Rent praktisk tilmelder man sig til det enkelte møde.

Læs mere og tilmeld dig det internationale netværk.

Signe Schmidt RyePædagogisk konsulent, CFUsisr@ucl.dk40 32 92 96

Konsulenter for den internationale dimension i skolen
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.