Sygeplejerskeuddannelsen

Erhvervspraktik (Svendborg)

Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg tilbyder erhvervspraktik for elever fra 9. og 10 klasse i uge 4 og 45. Tilbuddet er til elever tilknyttet de sydfynske folke- og efterskoler.

Er du nysgerrig på, hvad en sygeplejerske egentlig laver, så har du chancen for at finde ud af det med 3 dages erhvervspraktik på Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg.

I løbet af dagene er du ude i den virkelige verden og møde patienter 1,5 dag. Vi starter og slutter på Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg.

Mandag går med praktiske øvelser som at rede en hospitalsseng, børste tænder på en elevkammerat samt måle blodtryk og puls. Derudover sætter vi fokus på tavshedspligt, uniformsetikette, og hvordan man kan begå sig i samværet med patienter.

Ud i den virkelige verden

Tirsdag og onsdag formiddag er du i praktik enten på sygehuset eller i hjemmeplejen. Det kan være på en medicinsk eller kirurgisk afdeling eller barselsgangen.

Tilbage på skolen onsdag eftermiddag står vores studenterstudievejledere klar til at svare på spørgsmål vedrørende det at være studerende, samt hvilke adgangskrav der er til sygeplejerskeuddannelsen. Her fortæller vi også om, hvor sygeplejersker arbejder, og hvilke muligheder der er for videreuddannelse.

Sådan gør du

For at komme i erhvervspraktik skal du kontakte UU-vejlederen på din skole. Dernæst skal du kort skrive, hvorfor du er interesseret i at komme i erhvervspraktik som sygeplejerske og gerne, hvor du kunne tænke dig at komme i praktik og så sende det til UU-Center Sydfyn, Ramsherred 5, 5700 Svendborg.

Sygeplejefaget er meget alsidigt, og som professionsbachelor i sygepleje er der desuden mulighed for at læse videre på universitetet.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte

  • Anne-Dorte Lewinsky
    Sygeplejeunderviser
    Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg
    Anle1@ucl.dk
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.