Sygeplejerskeuddannelsen

Søren arbejder som sygeplejerske i hele verden

Søren Elbeck har både arbejdet som sygeplejerske under Irakkrigen og på Grønland, og i dag har han næsten hele verden som sin arbejdsplads.

Dørene blev pludselig åbnet til oplevelser i Ægypten, Thailand, USA og resten af verden, da Søren Elbeck efter 10 år som sygeplejerske valgte at tage en specialuddannelse inden for sit fag.

– Anæstesiuddannelsen er fantastisk, fordi den åbner for mange muligheder. Tre år efter jeg tog uddannelsen, fik jeg chancen for at komme ud at flyve med SOS International, og det har jeg gjort hver ottende uge siden 1998, siger Søren Elbeck.

SOS International er Nordens førende assistanceorganisation. Organisationens medarbejdere flyver ud til hele verden for at hente syge og tilskadekomne hjem til behandling i blandt andet Danmark. Hør hvad Sørens arbejde hos SOS indebærer i nedenstående video (Varighed: 1.29 min.).

Specialuddannelsen giver mange specielle oplevelser

Anæstesiuddannelsen har også givet Søren jobbet som narkosesygeplejerske på Nyborg Sygehus, hvor han arbejder, når han ikke flyver ud med SOS International. Tidligere har specialuddannelsen også givet ham specielle oplevelser to vidt forskellige steder i verden.

– Jeg har været i Irak, hvor jeg arbejdede som sygeplejerske på et irakisk militærhospital i et år, og jeg har arbejdet på Thulebasen på Grønland et par gange.

– Så anæstesiuddannelsen har åbnet og givet mig en masse muligheder, siger den 59-årige sygeplejerske, der også har arbejdet på et engelsk felthospital i Saudi-Arabien i tre måneder under Den første Golfkrig i 1991, siger Søren Elbeck.

Sygeplejersker har gode muligheder for efteruddannelse

Søren Elbeck havde arbejdet i 10 år på en intensivafdeling, inden han i 1992 tog springet ud i at uddanne sig som anæstesisygeplejerske.

Specialuddannelsen som anæstesisygeplejerske tager to år.

Videreuddannelsesmuligheder som sygeplejerske.


Troels udlever sin drøm som sygeplejerske på Intensiv

Troels Jørgensen tager sig som sygeplejerske af de hårdest ramte patienter på Intensiv Afdeling på Svendborg Sygehus.Det var naturligt at videreuddanne mig til sundhedsplejerske

Lene Nørgaard Pedersen elsker at arbejde med børn og har suppleret sygeplejersketitlen med en videreuddannelse.Kicki har drømmetjob på Akutmodtagelsen på Svendborg Sygehus

Kicki Normann Nielsen arbejder på FAM, Fælles Akut Modtagelsen, hvor der er skadestue, modtagelse, sengedel og observation.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.