Pædagoguddannelsen

Jellingstuderende er med til at skabe Danmarks største børnekulturfestival

De nye studerende på Pædagoguddannelsen i Jelling får hurtigt udfordringer, når de bliver kastet ud i at udvikle events til Danmarks største børnekulturfestival.

De studerende fra Pædagoguddannelsen i Jelling er dygtige til at skabe kulturelle oplevelser. Det er noget, de dygtiggør sig i allerede fra første studiedag. Både teoretisk og praktisk.

De studerende får lov at prøve deres kreative ideer af, når de de første måneder af studieåret bliver kastet ud i at skabe underholdende indslag for de besøgende på Danmarks største kulturfestival for børn og unge, Spotlight Festival i Vejle.

Det er en kæmpe udfordring at være med på Spotlight

Hvert år deltager alle nye studerende fra Pædagoguddannelsen i Jelling på Spotlight Festival i Vejle.

Helle Skjærlund og Martin Sørensen var blandt 140 nye pædagogstuderende, som satte gang i Kirketorvet i Vejle i forbindelse med festivalen i 2012.

Siden studiestart halvanden måned tidligere havde de studerende arbejdet med at skabe events for 2-8-årige børn. Både den teoretiske og praktiske undervisning havde kredset om at iværksætte en kulturel oplevelse.

Se og hør, hvad Helle Skjærlund og Martin Sørensen fik ud af at blive kastet ud i at skabe eventen Engle og Dæmoner i forbindelse med Spotlight (video, 2.12 min).

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.