Læreruddannelsen

Studiebyen Jelling

Jelling byder på et campus, der både huser lærer- og pædagoguddannelsen. På de 10.000 etagemeter er der fantastiske faciliteter til både fordybelse og fest.

Lærer- og Pædagoguddannelsen i Jelling er en lille by i byen. Alle aktiviteter er samlet på et overskueligt område, og udtrykket campus passer fint til stedet.

Fritidsaktiviteter

Der er et bredt udvalg af forskellige fritidsaktiviteter, som de studerende på UCL i Jelling kan deltage i.

Fredagsbar

Underhuset/Fredagsbaren lokker festlige sjæle under jorden om fredagen. Et genialt sted, en luftig hemmelighed med en formand, masser af rygter, Hall of Shame, Katakomber med knald på og ikke så mange sodavand.

Bigband

Lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling har sit helt eget bigband, der spiller swing, blues og rock. Bandet har 20-25 medlemmer blandt både tidligere og nuværende studerende samt undervisere.

Musical

Rigtig mange lærer- og pædagogstuderende har toner i livet, dans i benene, kreative evner og lyst til det hele. Foreløbig er det blevet til flere musicals og en teaterkoncert – blandt andet Atlantis, Hair, Grease, Skatteøen, Sting-teaterkoncert og Broadwayudgaven af “All shook up” med musik af Elvis for fuld udblæsning.

Kor

Koret er i gang hver uge, og der bliver sunget både rock, swing, spirituals, standards, klassisk m.v. Koret synger blandt andet til jule- og forårskoncert, men er selvfølgelig også med når musikafdelingen er på miniturne, fx til nærliggende højskoler.

Samspilsgrupper

Samspilsgrupper er der mange af, og musiklærerne hjælper gerne – også med at starte en ny gruppe.

Sportsklub

JSI – Jelling Seminariums Idrætsforening – er de studerendes sportsklub med badminton, selvforsvar, fodbold, hockey og volley til hverdag. Af og til trommes sammen til turneringer, hvor klasser eller stamhold stiller op med både øvede og uøvede deltagere.

Kollegier

En hurtig måde at komme ind i studielivet på er at bo på kollegium i Jelling. Der er sjældent venteliste til de tre kollegier, Fårupledkollegiet, Højagerkollegiet og Familiekollegiet, som alle ligger inden for ti minutters gåafstand fra campus.

At bo på kollegium er en ekstra dimension til studierne, og du får en god, moderne bolig tæt på naturen. Og tæt på fest, farver og fag – hurtig hjælp, hygge og åbne døre. Du kan finde kollegieboliger på Jelling Boligforenings side her:

Kollegievej 9-13

Læs mere om UCL Campus Jelling.

Mere om Studiebyerne
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.