Læreruddannelsen

Tidligere studerende har altid Jelling med i bagagen

Undervisernes engagement, åbenhed, musicals, kollegiefester og mit livs kærlighed. Det er blot nogle af de ting, tidligere lærerstuderende forbinder med tiden i Jelling.

– Jeg mødte min mand på Læreruddannelsen i Jelling. Det er mit bedste minde. Vi begyndte at komme sammen efter tre uger og flyttede sammen på et af kollegierne i Jelling, siger Ditte Sommer, der i dag er folkeskolelærer.

Det dybe engagement er nok det vigtigste jeg har taget med mig fra Jelling.

– På Læreruddannelsen i Jelling mødte jeg nogle kompetente og meget engagerede undervisere. Især musikunderviserne var gode til at skabe engagement og sammenhold, og jeg kom blandt andet med i et kor, som sang til forårs- og julekoncerter, siger Ditte Sommer, der blev færdiguddannet for to år siden.

– Det dybe engagement er nok det vigtigste jeg har taget med mig fra Jelling. Undervisernes stil har smittet af på mig. Jeg bliver ved at holde mit engagement hver dag. Jeg klapper også mine elever på skuldrene og sikrer mig, at de har det godt, siger Ditte Sommer.

Ditte Sommer er uddannet fra Læreruddannelsen i Jelling og arbejder i dag som folkeskolelærer pÃ¥ Hedensted Skole (Foto: Mads Hansen).

Ditte Sommer er uddannet fra Læreruddannelsen i Jelling og arbejder i dag som folkeskolelærer på Hedensted Skole (Foto: Mads Hansen).

Vi kom hinanden meget ved på tværs af årgange

Åbenheden over for andre mennesker er noget af det, jeg har taget med mig fra min tid på Læreruddannelsen i Jelling.

– Jeg var formand for De Studerendes Råd i Jelling. Jeg føler virkelig, at underviserne og ledelsen lyttede til de studerende, hvis vi ønskede ændringer på uddannelsen, og vi var meget involveret i de politiske processer, siger Heidi Gade Hyldgaard, der i dag arbejder som underviser hos AOF Midt.

– Det sociale fyldte også meget. Jeg kom meget på kollegierne, hvor vi havde mange sammenkomster på tværs af årgange. På uddannelsen kom vi også hinanden meget ved på tværs af årgange via projektarbejder, siger Heidi Gade Hyldgaard, der blev færdiguddannet i 2012.

– Åbenheden over for andre mennesker er noget af det, jeg har taget med mig fra min tid på Læreruddannelsen i Jelling. Og så lærte jeg også at tænke mere selvstændigt på uddannelsen, siger Heidi Gade Hyldgaard.

Heidi Gade Hyldgaard er uddannet fra Læreruddannelse i Jelling og underviser i dag voksne på AOF Midt.

Jelling gav mig fantastiske, musikalske oplevelser

– Der er ingen tvivl om, at jeg har udviklet mig meget som person af at gå på Læreruddannelsen i Jelling, siger Kenneth Faber, der i dag arbejder på en efterskole, hvor han bl.a. er musiklærer.

Specielt musikmiljøet i Jelling vil jeg altid tænke på med stor glæde.

– Samtidig fik jeg mange musikalske oplevelser i Jelling. Linjefaget musik og min deltagelse i musicals lærte mig meget fagligt, og socialt var det fantastisk at være med til at lave cafeer og julekoncerter, siger Kenneth Faber, der blev uddannet for tre år siden.

– Specielt musikmiljøet i Jelling vil jeg altid tænke på med stor glæde, siger Kenneth Faber.

Lærer Kenneth Faber kommer gerne tilbage og deltager i musicalen på lærer-og pædagoguddannelsen i Jelling, fordi det er hyggeligt.Mentorordningen for lærerstuderende i Jelling

Lærerstuderende fra Jelling er med til undervisning på skoler stort set fra dag et, og alle har en uddannet lærer fra praksis som mentor.Dyrk sport, musik og andre sociale ting med dine studiekammerater

På lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling er der mange sociale tilbud til de studerende, når undervisningsdagen slutter.Jelling-studerende laver musicals på tværs af uddannelser

De studerende på lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling har hvert andet år mulighed for at sætte en stor musical op sammen.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.