Læreruddannelsen

Studiepraktikken kan bekræfte om din drøm er værd at satse på

3 dages studiepraktik på læreruddannelsen hos UCL overbeviste Simon Pryds Finsen om, at han skulle forfølge drømmen om at blive lærer.

– Studiepraktikken gjorde mig bare endnu mere hooked på at søge ind på læreruddannelsen, siger Simon Pryds Finsen, der var i studiepraktik på UCL’s læreruddannelse året før, han søgte ind på uddannelsen.

Hvis man går med en drøm om at blive lærer, så kan jeg kun anbefale at tage i studiepraktik.

Studiepraktikken bød på 3 dage, hvor Simon Pryds Finsen både deltog i undervisningen på læreruddannelsen og fulgte en uddannet lærers undervisning på en folkeskole. De oplevelser gjorde indtryk på ham.

– Jeg var rimelig sikker på, at jeg ville søge ind på læreruddannelsen allerede inden jeg var i studiepraktik. Da jeg kørte hjem efter den sidste af 3 studiepraktikdage på læreruddannelsen var jeg ikke i tvivl.

– Studiepraktikken havde virkelig givet mig en rigtig god mavefornemmelse i forhold til at søge ind på læreruddannelsen, siger Simon Pryds Finsen.

Simon Pryds Finsen, læreruddannelsen

Studiepraktikken overbeviste Simon Pryds Finsen om, at han skulle søge ind på læreruddannelsen, hvor han nu er i gang med sit andet år.

Studiepraktik viste mig hvor udfordrende læreruddannelsen er

Studiepraktikken gav mange svar. Både i forhold til det faglige niveau på uddannelsen, og hvad det kræver at være lærer.

– Jeg var med til undervisningen i engelsk og kristendomskundskab. Det gav mig et førstehåndsindtryk af, hvilke faglige krav der er til studerende på læreruddannelsen. Det virkede både seriøst og udfordrende, og det tiltalte mig.

– En af dagene var jeg med ude på en skole og observere en uddannet lærer, der underviste en 2. klasse. Jeg kan huske, at det vildt fedt at være med til.

– Bagefter snakkede hun med mig og de andre studiepraktikanter om, hvordan det er at være lærer. Den dag var med til at give en lille fornemmelse af, hvordan det er som lærer at stå med ansvaret for en klasse med 20 elever.

Læreruddannelsen åbner for de ting jeg brænder for

Simon Pryds Finsens interesse for at søge ind på læreruddannelsen udsprang af, at han i mange år har været fodboldtræner for både bredde- og elitehold.

– Som fodboldtræner bliver jeg helt høj, når noget jeg har arbejdet med længe bærer frugt. Det er de samme oplevelser, jeg søger ved at uddanne mig til lærer.

– Jeg kan godt lide den bredde, der er i lærerfaget. Jeg vil gerne være med til at udfordre de dygtige og hjælpe de elever, der har det svært, så de også bliver dygtigere. Jeg har fået job som lærervikar, efter jeg begyndte på læreruddannelsen. Det job bekræfter mig bare i, at jeg har valgt rigtigt ved at søge ind på læreruddannelsen, siger Simon Pryds Finsen.

– Så hvis man går med en drøm om at blive lærer, så kan jeg kun anbefale at tage i studiepraktik. Det værste der kan ske er, at man ikke bliver bekræftet i, at det er drømmeuddannelsen.

Studiepraktik - ledige pladser

Studiepraktikken afholdes over 3 dage i uge 43.

 

Studiepraktik er din mulighed for over 3 dage at teste, om en bestemt uddannelse er noget for dig, før du søger ind.

 

Studiepraktik læreruddannelsen.

 

Studiepraktik hos UCL (9 uddannelser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling).

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.