Læreruddannelsen

Skolelærer gik ledervejen

Nanna Lohman har brugt sin læreruddannelse som et springbræt til et lederjob. Hun er gået fra at være lærer til at få mere og mere ledelsesansvar.

Nanna Lohman blev udnævnt til souschef på en skole 7 år efter, hun blev uddannet som lærer.

Hør hende fortælle, hvordan det er at arbejde som souschef på en skole.

Alle de ting som jeg godt kunne lide ved at være lærer var også repræsenteret i lederjobbet.Siden videoen blev optaget er Nanna Lohman blevet ansat som skolechef hos Svendborg Kommune. Inden da nåede hun også at være skoleleder på en folkeskole i Odense.

– Jeg var rigtig glad for at være lærer, men jeg blev hurtigt afdelingskoordinator for indskolingen på den skole, hvor jeg arbejdede, fortæller Nanna Lohman.

– Jeg kunne godt lide at organisere og planlægge. Jeg fik smag for ledelse, da jeg blev taget med til møder af mine ledere, siger hun.

– Det viste mig, at der var en kæmpepalet af muligheder inden for ledelse, arbejdsudvikling, projekter og god undervisning. Alle de ting som jeg godt kunne lide ved at være lærer var også repræsenteret i lederjobbet, siger Nanna Lohman.Christian gør det cool at være klog

Siden teenage-tiden har Christian Storm Tholberg elsket at lave forsøg. Nu er han kemi- og fysiklærer og laver talentforløb for de dygtigste elever.Camilla bruger idræt til at få det bedste frem i sine elever

Hun har dyrket gymnastik siden hun var 5 år. Nu er Camilla Louise Larsen idrætslærer. Selv når hendes elever øver tyske verber sørger hun for, de får pulsen op.Tobias skaber et stærkt fundament for børns fremtid

Siden gymnasiet har han elsket historiens vingesus. Nu er Tobias Krogh Hedemann historielæreren, der får elever til at forstå fortiden, så de er klar til fremtiden.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.