Bioanalytikeruddannelsen

Internationale muligheder

Som studerende på Bioanalytikeruddannelsen kan du tage både teoretiske moduler og dele af din praktik i udlandet.

I løbet af dine 3½ år på Bioanalytikeruddannelsen ved University College Lillebælt kan du tage et teoretisk modul på en uddannelsesinstitution eller komme i praktik på hospitalslaboratorium i udlandet. Du kan også kombinere de to ting på et udlandsophold.

Et halvt år i udlandet med bioanalytikeruddannelsen

Et udlandsophold kan vare et helt semester – hvis du vil, kan du tage ud flere gange og til forskellige steder.

Bioanalytikeruddannelsen kan hjælpe dig til en plads i udlandet hos en af vores partnerinstitutioner.

Mange studerende vælger også at arrangere deres udlandsophold selv. Her kan du få råd og vejledning fra Bioanalytikeruddannelsens internationale koordinator.

SU med til udlandet

Du kan tage din SU med under dit udlandsophold. Derudover er der forskellige muligheder for at søge om stipendier – alt efter hvor du rejser hen.

Råd og vejledning hos international koordinator

Vores internationale koordinator, Charlotte Birk Olsen, har selv masser af erfaring med at arbejde i udlandet som bioanalytiker. Hun står klar til at øse ud af sin erfaring og give dig gode råd med på vejen.

Bioanalytiker hos Læger uden Grænser

Som bioanalytiker har Charlotte Birk Olsen arbejdet på en HIV/AIDS-klinik i Kenya som laboratorie-supervisor for Læger uden Grænser. Derudover har hun arbejdet på sparsomt bemandede laboratorier i Grønland og på et børnehospital i Vietnam.

Læs mere om vores internationale koordinator og hendes erfaring med at arbejde i udlandet. Charlotte fortæller også hvorfor hun blev bioanalytiker.
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.