Administrationsbachelor

Videreuddannelsesmuligheder

Med en administrationsbacheloruddannelse får du også adgang til flere muligheder for videreuddannelse.

Administrationsbachelor, informationsside, videreuddannelse

Med en uddannelse til administrationsbachelor har du gode muligheder for at videreuddanne dig. Du kan både bygge ovenpå med kortere kurser og kandidatuddannelser.

Kandidatuddannelser

Kandidatuddannelser bygger videre på bacheloruddannelser og professionsbacheloruddannelser. Det er en fuldtidsuddannelse på 2 år.

Her er et udpluk af relevante kandidatuddannelser for færdiguddannede administrationsbachelorer:

Kandidatuddannelse i Læring og Forandringsprocesser (Aalborg Universitet med hold i Aalborg og København)

Kandidatuddannelse i Forvaltning (Roskilde Universitet)

Kandidatuddannelse i Politik og Administration (Roskilde Universitet)

Kandidatuddannelse i Samfundsvidenskabelig jura (Københavns Universitet)

Vær opmærksom på, at de nævnte kandidatuddannelser kan have forskellige adgangskrav. Vi anbefaler dig derfor at kontakte studievejlederne på de enkelte kandidatuddannelser for at høre om adgangskravene. Det kan være en god idé at undersøge adgangskravene til kandidatuddannelserne, inden du vælger valgmoduler på Administrationsbacheloruddannelsen, da nogle kandidatuddannelser kræver, at ansøgerne har bestået specifikke fagområder for at blive optaget.

Hvis du er interesseret i andre kandidatuddannelser anbefaler vi også, at du kontakter studievejlederne på den kandidatuddannelse du er interesseret i for at høre, om Administrationsbacheloruddannelsen er adgangsgivende.

Masteruddannelser

Masteruddannelser er for voksne med en mellemlang videregående uddannelse og minimum 2 års erhvervserfaring. Det er en deltidsuddannelse på typisk 2 år. Niveauet svarer til kandidatuddannelser.

Diplomuddannelser

Diplomuddannelser er for voksne med en kort eller mellemlang videregående uddannelse og minimum 2 års erhvervserfaring. Det er en deltidsuddannelse på typisk 2 år. Niveauet svarer til bacheloruddannelser.

Kompetencegivende kurser

Mange uddannelsesinstitutioner, kursusvirksomheder og fagforeninger udbyder en lang række kompetencegivende kurser (kurser med ECTS-point) inden for aktuelle områder. Kurserne kan have meget forskellig varighed og form. Søg efter interesse ved de nævnte udbydere.

Mere om Karriere
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.