Administrationsbachelor

Studiepraktikken giver et godt indblik i livet som studerende

Studiepraktikken gav mig et førstehåndsindtryk af det faglige niveau på administrationsbacheloruddannelsen, siger Maria Ngoc, der nu er studerende på uddannelsen.

– Administrationsbacheloruddannelsen kan åbne nogle spændende veje for mig. Det bekræftede min studiepraktik mig i, siger Maria Ngoc, der var i studiepraktik, mens hun gik i 3.G på gymnasiet.

Studiepraktikken var med til at afklare mig i forhold til mit valg af uddannelse.

Nu er Maria Ngoc selv studerende på Administrationsbacheloruddannelsen i Odense. Og det hun oplevede som studiepraktikant i 3 dage minder meget om den hverdag hun i dag har som studerende.

– Studiepraktikken gav mig mulighed for at følge flere undervisningstimer i en klasse og deltage i de studerendes gruppearbejde. Noget af det jeg var vild med, var det gode, tætte forhold mellem underviserne og de studerende, siger Maria Ngoc.

– Undervisningsmiljøet havde indflydelse på, at jeg søgte ind på uddannelsen. Så jeg er glad for, at det billede, jeg fik i studiepraktikken, stemmer overens med, hvordan det reelt er at være studerende på uddannelsen, siger hun.

Maria Ngoc var i studiepraktik i 3 dage på Administrationsbacheloruddannelsen, mens hun gik i 3.G på Tornbjerg Gymnasium i Odense.

Maria Ngoc var i studiepraktik i 3 dage på Administrationsbacheloruddannelsen, mens hun gik i 3.G på Tornbjerg Gymnasium i Odense.

Studiepraktikken gav et førstehåndsindtryk af niveauet

Administrationsbacheloruddannelsen giver mulighed for at specialisere sig inden for bl.a. HR, uddannelsesvejledning og skatteområdet. Det var en væsentlig grund til, at Maria Ngoc blev så nysgerrig på uddannelsen, at hun søgte om at komme i studiepraktik.

– Studiepraktikken var med til at afklare mig i forhold til mit valg af uddannelse, siger Maria Ngoc.

– Jeg fik et førstehåndsindtryk af det faglige niveau, hvad enten det handlede om klasseundervisning eller studiegruppearbejde.

– Der var også god mulighed for at snakke med studerende om, hvad de syntes om uddannelsen. Hvordan de strukturerede deres tid, hvordan det er at arbejde i studiegrupper, og hvad det kræver at læse på en videregående uddannelse. Det gav mig en masse gode input, siger Maria Ngoc.

Tænk dig godt om inden du søger studiepraktikplads

Overvejer du at søge om at komme i studiepraktik, bør du ikke betænke dig, mener Maria Ngoc.

Dog skal man selvfølgelig tænke sig godt om, inden man vælger, hvilken uddannelse man vil i studiepraktik på.

– Hvis du interesserer dig for samfundsforhold, politik og nogle af de linjer, man kan vælge på administrationsbacheloruddannelsen, så synes jeg helt klart, du skal vælge at tage i studiepraktik på uddannelsen, siger Maria Ngoc, der allerede overvejer, om hun skal tage en kandidatuddannelse inden for jura, når hun er færdig med administrationsbacheloruddannelsen.

Prøv uddannelsen i 3 dage

Prøv din kommende drømmeuddannelse i 3 dage.

 

Kom i studiepraktik på Administrationsbacheloruddannelsen.

 

Søg inden 13. august.

 

Studiepraktik.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.