Administrationsbachelor

Studerende: Tur til udlandet gav stort fagligt udbytte

Administrationsbacheloruddannelsen giver også de studerende mulighed for at opleve verden. Seks studerende fik både en faglig og kulturel stor oplevelse på Island.

Drømmer du om at komme til udlandet i løbet af din uddannelse? Administrationsbacheloruddannelsen giver både mulighed for, at du kan komme på kortere og længere ophold i udlandet.

I foråret 2014 var seks studerende fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense på Island. På Island deltog de i et intensivt program sammen med studerende fra Litauen, Finland og Island.

De studerende kom fra forskellige studieretninger og skulle arbejde tværfagligt. Emnet var fusioner og opkøb set fra et human ressource-synspunkt.

De studerende arbejdede fra morgen til aften. Ugen bød både på forelæsninger, teamarbejde, virksomhedsbesøg, coach-sessioner samt løsning af en udforing, der skulle udarbejdes på tværs af nationaliteter i teams.

De islandske værter arrangerede flere ture. Turene og det spændende faglige program gjorde opholdet på Island til en helt fantastisk oplevelse, siger Michael Lindgaard Hedemann.

De islandske værter arrangerede flere ture. Turene og det spændende faglige program gjorde opholdet på Island til en helt fantastisk oplevelse, siger Michael Lindgaard Hedemann.

Studerende: En fantastisk oplevelse på Island

De seks studerende fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense var meget begejstrede for turen.

Deltagelsen i programmet på Island har givet et stort fagligt udbytte.

– Deltagelsen i programmet på Island har givet et stort fagligt udbytte. Både inden for forandringsledelse og human ressource-teori vedrørende fusioner og overtagelser, siger Michael Lindgaard Hedemann, 2. årsstuderende.

– Samtidig har jeg fået mange praktiske værktøjer, som jeg kan anvende i mit fremtidige virke, tilføjer han.

Den holdning deler Katrine Bruun Møller. Hun er på tredje år studerende på Administrationsbacheloruddannelsen i Odense.

– Det har været en fantastisk oplevelse og en god mulighed for at lære at samarbejde tværfagligt, siger Katrine Bruun Møller.

Udlandsturen satte uddannelsen i perspektiv

Turen til Island gav også de danske studerende god mulighed for at sætte deres uddannelse i perspektiv.

– Det har været fedt at blive bekræftet i, at de ting vi lærer på UCL også er brugbare på tværs af landegrænser, siger Camilla Louise Skov Nielsen, 2. årsstuderende.

– Det tværnationale team-samarbejde har givet et godt indblik i de deltagende landes kultur, siger Michael Lindgaard Hedemann.

– Samtidig har det givet inspiration til at tænke anderledes og alternativt i forhold til det daglige team-samarbejde derhjemme, siger han.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.