Administrationsbachelor

Ninna er HR-konsulent hos verdens største rekrutteringsfirma

Stort set hver dag får Ninna Hedegaard mennesker i arbejde. Hun rekrutterer de dygtigste medarbejdere til vidt forskellige virksomheder.

Det er en stor motivationsfaktor at skaffe ny arbejdskraft til de virksomheder, der har brug for den.

– Der er ikke noget bedre end at ringe til et menneske, som har været i et vikariat i 2 måneder og fortælle, at en virksomhed er interesseret i at tilbyde ham en fast stilling, siger Ninna Hedegaard, der er uddannet administrationsbachelor.

Hun arbejder hos verdens største rekrutteringsbureau Adecco. Her er hun HR- og salgskonsulent i lokalafdelingen i Fredericia.

– Nogle af de mennesker, jeg beskæftiger med, har hængt fast i kontanthjælpssystemet i lang tid. Det er fedt, at jeg kan hjælpe og gøre en forskel for dem. Samtidig er det også en stor motivationsfaktor at skaffe ny arbejdskraft til de virksomheder, der har brug for den.

– Jeg rådgiver både kandidater og kunder i mit arbejde med rekruttering. Det er fedt, fordi det handler om at få ender til at nå sammen, skabe resultater og gøre en forskel, siger Ninna Hedegaard.

Se videoen (42 sekunder) og få et hurtigt, visuelt indblik i Ninna Hedegaards arbejdsliv som HR-konsulent hos rekrutteringsbureauet Adecco.

Ninna får mennesker i job hver dag

Stort set hver dag skaffer Ninna Hedegaard mennesker i job. Og hun har i den grad fingeren på pulsen, når de rette kandidater bliver valgt ud.

Ofte er det mig, der kører hele rekrutteringsprocessen.

– Jeg har 4-10 samtaler hver uge med kandidater til job. De er afgørende for, at vi har en pulje af kvalificeret arbejdskraft, så vi hurtigt kan finde potentielle kandidater, når en virksomhed har behov for en ny medarbejder eller måske 20-40 vikarer henover en sommer, siger Ninna Hedegaard.

– Ofte er det mig, der kører hele rekrutteringsprocessen. Andre gange står jeg for en væsentlig del af den, når jeg på baggrund af samtaler, test og CV udvælger 2-3 kandidater, som virksomhederne selv har til samtale.

– Når jeg får en henvendelse om et job, kan jeg ofte starte med en pulje på måske 60 potentielle kandidater. Så det kræver, at man kan holde styr på mange ting, når man skal finde det perfekte match, siger Ninna Hedegaard.

Strategiarbejde er også en del af Ninna Hedegaards job. Hun er med, når Adeccos Fredericia-afdeling forholder sig til budgetter, tal og hvilke kunder, de skal satses på.

Kundekontakt fylder en stor del af jobbet

Kundebesøg er en vigtig del af jobbet, når man arbejder med rekruttering.

Administrations-bachelorer er en slags brobyggere, fordi vi har kendskab til mange forskellige ting.

– Mine kunder spænder vidt. De beskæftiger faglærte og ufaglærte inden for produktion, rengøring, bogholderi og kundeservice, siger Ninna Hedegaard.

– Kundebesøgene er nødvendige for, at jeg kan få et billede af, hvilke typer medarbejdere der vil passe ind hos dem. For der vil være stor forskel på at være truckfører på en stålvirksomhed og pakke ost hos Arla.

I sit job skal Ninna Hedegaard være lidt af en blæksprutte, og i forhold til det føler hun, at administrationsbacheloruddannelsen har klædt hende godt på.

– Administrationsbachelorer er en slags brobyggere, fordi vi har kendskab til mange forskellige ting som økonomi, jura og for mit vedkommende HR og forandringsledelse, fordi jeg valgte den specialisering.

– Det er dejligt at kunne bruge alle de elementer i et job, hvor jeg også kan trække på min uddannelses fokus på at kunne omsætte teori til virkelighed, siger Ninna Hedegaard.

Karrieremuligheder som administrationsbachelor

Administrationsbachelorer arbejder typisk hos:

  • Kommuner
  • Stat og ministerier
  • Regioner
  • Organisationer
  • Private virksomheder

Videreuddannelsesmulighederne er også gode som administrationsbachelor.

Jobmuligheder som administrationsbachelor.

Videreuddannelsesmuligheder.Mads er ekspert i at skaffe jobs

Mads Christensen hjælper virksomheder med at finde relevant efteruddannelse til medarbejderne og får samtidig ledige i job.Michael arbejder med HR hos en af Danmarks bedste arbejdspladser

Michael Lindgaard Hedemann er HR-konsulent for en sparekasse, der 3 gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads.

Cecilie hjælper sårbare unge videre i uddannelsessystemet

Cecilie Gynild er projektkoordinator i projektet ”Unge i Centrum”. Hun rådgiver sårbare unge, så de kan lykkes med at få en uddannelse.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.