Administrationsbachelor

Per afslører svindlere og Mari skaber bedre arbejdsmiljø

Per Håskjold var med til at afsløre snyd med afgifter for adskillige millioner kroner i bilbranchen gennem et projekt hos SKAT, hvor han var i praktik.

Fra dag et i sin praktik hos SKAT blev Per Håskjold fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense vist stor tillid.

Vi fik virkelig lov at prøve meget. Fagligt har det været vildt spændende og udfordrende at være i praktik

Den dengang 30-årige studerende fik en afgørende placering i et projekt, der skal afsløre snyd med afgifter i bilbranchen for et større millionbeløb.

– På administrationsbacheloruddannelsen lærer vi meget om projektledelse. Derfor syntes SKAT med det samme, at det kunne være spændende, hvis jeg arbejdede tæt sammen med bilprojektets projektchef, siger Per Håskjold.

Per Håskjold og Mari Kopp har hhv. specialiseret sig inden skatteområdet og HR undervejs i studiet på administrationsbacheloruddannelsen.

Studerende var sparringspartner for chefen

Per Håskjold har været sparringspartner for projektchefen og hjulpet med at lave indsatsplaner og opstille mål for projektet.

– Projektet bygger på 50 mand over hele landet. Det har virkelig været spændende at være med til at koordinere de retningslinjer, de skal arbejde ud fra, siger han.

Den studerende fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense har mærket, at han kunne gøre en forskel hos SKAT, fordi han via uddannelsen er blevet stærk til blandt andet projektledelse og kommunikation.

Praktikken byder på store faglige udfordringer

Studiekammeraten Mari Kopp er helt enig. Hun var i praktik hos HF & VUC Fyn på 3. år af studiet.

– Jeg følte mig mere som en arbejdskraft end en praktikant, siger hun.

– Jeg fik ansvaret for at udvikle og komme med en anbefaling til et helt nyt koncept for medarbejderudviklingssamtaler, fordi lederne havde brug for at få frigivet noget tid, siger Mari Kopp.

– Derefter arbejdede jeg med at evaluere en mentorordning for nyansatte undervisere. Vi får virkelig lov at prøve meget i praktikken. Fagligt er det vildt spændende og udfordrende at være i praktik, siger hun.

Både Per Håskjold og Mari Kopp er nu færdiguddannet fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense.

Praktik på administrationsbachelor-uddannelsen

Der er én praktikperiode på administrationsbachelor-uddannelsen.

Praktikken er på 5 måneder.

Praktik


Praktikken har åbnet Jimmys øjne for en spændende karrierevej

Et praktikophold i Vejle Kommune har overbevist Jimmy Bartelsen om, at han vil arbejde inden for det offentlige.Joan vil hjælpe unge med at finde den rigtige uddannelse

Jeg vil rigtig gerne være uddannelsesvejleder, siger Joan Hyldeberg Skovshoved efter et praktikforløb hos Studievalg Fyn.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.