11. september 2018 af Anna Ingemann Thrane Sørensen

UCL ser frem til ambassadør-besøg

På torsdag den 13. september gæster Irlands ambassadør i Danmark UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole som led i det tætte samarbejde

UCL åbner dørene for Cliona Manahan

Den grønne ø – Irland – bliver nærværende på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole torsdag den 13. september.

Her bliver dørene nemlig åbnet for Cliona Manahan, Irlands ambassadør i Danmark.

Hun kommer forbi Odense for at se nærmere på et mangeårigt og værdifuldt samarbejde mellem UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Irland.

Irlands ambassør besøger UCL 13. september. (Modelfoto)

Digital tur fra Irland til Danmark

Cliona Manahan kan se frem til en eftermiddag på Fyn med konkrete nedslag på nogle af de mange samarbejder henover Nordsøen.

Det gælder bl.a. det store EU-projekt ’Digital Schools of Europe’, hvor irske skolefolk har udviklet et værktøj til afdækning af skolers digitale kapacitet.

– Vi har videreudviklet det til en dansk version, hvor vi kommer ud på pædagogiske dage og afdækker danske skolers digitale kapacitet – lige fra ledelse til medarbejdere og på udstyrsniveau. Det glæder vi til at præsentere for ambassadøren, siger John Kraaer, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Irland med nordisk wild card

I det hele taget er der mange felter, hvor de irske og danske veje krydses gennem UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Det gælder bl.a. også det nordiske netværk for skoleledere Kurs21Nord, som Irland efter eget ønske er blevet en del af.

– Vi oplever stor gensidig inspiration. Ambassadøren kan også se frem til at høre mere om, hvordan vi i dansk sammenhæng arbejder med vidensrejser og hjælper skoler med at skaffe finansiering til den form for udvikling, siger John Kraaer.

Kontakt
×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.