30. maj 2017 af Ingrid Agnete Jensen

UCL på Folkemødet: Mød os i Professionshøjskolernes Strandbar

UCL er igen i år med på Folkemødet på Bornholm, hvor professionshøjskolerne er værter for debatter og andre events. Bl.a. Søren Pind, Mette Frederiksen og Mia Lyhne kigger forbi.

Professionshøjskolernes Strandbar ved Folkemødet på Bornholm

Dato: 14.-17. juni 2017
Sted: Strandbaren, Kæmpestranden (plads J21)

Du kan træffe UCL’s folkemødedelegation bag baren i Professionshøjskolernes Strandbar og ved flere af Folkemødets øvrige arrangementer.

Mød UCL’s rektor Erik Knudsen

Fremtidens innovative hospital (J48), torsdag 15. juni kl. 16.30-17.30: Mens vi venter – Forberedelser til fremtidens sundhedsvæsen. Dialog mellem hospital, region, kommune, universitet og UC om fremtidens sundhedsvæsen i Danmark.

Samskabelsesarenaen (A6), fredag 16. juni kl. 9-10: Kalder samskabelse på nye kompetencer på arbejdsmarkedet? Samskabelse stiller nye krav til ledere og medarbejdere i mødet med borgeren og lokalsamfundet. Hvilken betydning har de nye roller og relationer for, hvordan fremtidens arbejdskraft uddannes?

Kontakt: Erik Knudsen, erkn@ucl.dk, 29 60 59 88

Mød Charlotte Jørgensen, konsulent og lektor

Samskabelse, ledelse og evaluering i den offentlige og private sektor. Generelle problemstillinger inden for det sociale og pædagogiske felt.

Deltager i workshop på Samskabelsesarenaen (A6), fredag kl. 17.15-18.30: Samskabelsesproces om styrkelse af medborgerskabet

Kontakt: Charlotte Jørgensen, chjo@ucl.dk, 24 52 92 25

Mød Helle Stærmose, konsulent og lektor

Samskabelse, udvikling og innnovation af det socialfaglige professionsfelt. Dokumentation, evaluering og i tværsektorielle fællesskaber.

Deltager i workshop på Samskabelsesarenaen (A6), torsdag kl. 15-16: Samskabelsesprocesser om fællesskaber.

Kontakt: Helle Stærmose, hhst1@ucl.dk, 23 83 79 54

Mød innovationsshef Kristian Mondrup

Samskabelsesarenaen (A6) torsdag kl. 14.15-15. Debat: Hvordan får vi skabt plads til de nye fællesskaber, der kan løfte vores velfærd og samfund?

Kontakt: Kristian Mondrup, krmo2@ucl.dk, 40 20 74 44

Mød vicedirektør Charlotte Høy Worm

Vicedirektør for Pædagogik og Samfund med ansvar for uddannelserne til lærer, pædagog, socialrådgiver og administrationsbachelor og for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund.

Kontakt: Charlotte Høy Worm, chwo@ucl.dk, 40 22 60 38

Besøg Professionshøjskolernes Strandbar på årets Folkemøde

Hver dag på Folkemødet inviterer vi til arrangementer i Strandbaren – lige fra højpandede samtaler med nogle af landets mest indflydelsesrige beslutningstagere til workshops, rollespil, DJ’s og intimkoncert med legenderne Laid Back.

Programmet er spækket med spændende debatter og andre events, hvor bl.a. Søren Pind, Mette Frederiksen og Mia Lyhne kigger forbi.

Se programmet her: www.professionsdebat.dk

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.