6. oktober 2016 af Louise Lindholm Sørensen

UCL laver stor uddannelsespakke til erhvervsskolerne

Landets erhvervsskoler og undervisere får nu mulighed for at vælge nøjagtig den kursus- og uddannelsespakke, som passer til behovet.

Et væsentligt element i erhvervsskolereformen er kompetenceudvikling til erhvervsskolernes lærere. University College Lillebælt har derfor udviklet et kursuskatalog med tilbud på alle niveauer.

– For nogle lærere og erhvervsskoler er der brug for praksisnære dagskurser. Andre lærere har ambitioner om et større efteruddannelsesforløb på fx diplomniveau. Med vores nye målrettede tilbud vælger lærerne det, som de har brug for, forklarer lektor Susanne Kaatmann, UCL, og tilføjer:

– Det er helt afgørende, at skolen og medarbejderen kan få tilbud, som passer til deres konkrete virkelighed.

xx

Et nyt kursuskatalog fra UCL indeholder både dagskurser og større efteruddannelsesforløb til lærere på erhvervsskoler.

Det praksisnære

UCL’s kursuskatalog, som netop er sendt på gaden, rummer således alt lige fra praksisnære kurser i helhedsorienteret undervisning til fagrettede kurser i eksempelvis matematik og diplommodul i erhvervspædagogik.

For erhvervsskolerne er de nye målrettede kursustilbud en styrkelse. UCL gør en ekstra indsats for erhvervsskolerne og bidrager til øget fokus på udvikling af didaktik og læring

– Vi laver kurser til den enkelte skole og afdeling, ligesom vi også har faste kurser, hvor man som lærer kan tilmelde sig, fremhæver Celine Ferot, UCL.

Som et ekstra nyt tiltag har UCL desuden etableret én fælles indgang, så erhvervsskolerne hurtigt kan finde relevante kurser og uddannelser.

Kold-direktør glæder sig

Allerede nu er der åbnet for de nye kurser, og den 27. oktober inviterer UCL erhvervsskolerne til en fyraftens-seance med en kort introduktion. Uddannelsesdirektør Hans-Henrik Jensen fra erhvervsskolen Kold College i Odense er en af talerne. Han glæder sig over det nye tiltag.

– For erhvervsskolerne er de nye målrettede kursustilbud en styrkelse. UCL gør en ekstra indsats for erhvervsskolerne og bidrager til øget fokus på udvikling af didaktik og læring, siger Hans-Henrik Jensen.

Se udvalget af uddannelsestilbud i kursuskatalog for erhvervsuddannelser 

Læs mere om UCLs arbejde med kompetenceudvikling på erhvervsskoler

 

 

Kontakt
Andre konsulenter med kompetencer på området
Fyraftens-seance om det nye skolekatalog

Det nye kursuskatalog til lærere på erhvervsuddannelser er på gaden.

 

Vær med til at fejre lanceringen

 

27. oktober kl. 15 -17
Niels Bohrs Allé 1
bygning D, niveau 2

 

Nyd lidt godt til ganen, mens uddannelsesdirektør Hans Henrik Jensen fra Kold College giver sit bud på udfordringer og muligheder i erhvervsskolerne.

 

Tilmelding

Tilmeld dig hos Susanne Kaatmann, lektor i Videreuddannelsen, på suka2@ucl.dk

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.