7. marts 2018 af Trine Riis-Hansen

Tag et mini-masterforløb på skole- og uddannelsesområdet

I efteråret 2018 udbyder UCL, UC Syd og SDU to mini-masterforløb for ledere og ressourcepersoner i og omkring skole og uddannelse.

Nye mini-masterforløb

UCL, UC Syd og SDU er gået sammen om at lancere to nye mini-masterforløb for ledere og ressourcepersoner på børne- og ungeområdet.

De to mini-masterforløb er

  • Ledelse, didaktik og udvikling
  • Tværprofessionelt lederskab

De to forløb starter september 2018 og består begge af 4 seminarer.

UCL udbyder, i samarbejde med UC Syd og SDU, to nye mini-masterforløb på skole- og uddannelsesområdet.

Ledelse, didaktik og udvikling

Mini-masterforløbet Ledelse, didaktik og udvikling er for ressourcepersoner, konsulenter og ledere, der ønsker at udvikle undervisningen og skolen organisatorisk.

Deltagere får kompetencer til at lede udviklingsprojekter og forankre dem i organisationen. Gennem forløbet skal deltagerne arbejde med individuelle projekter og udviklingsarbejder, som bliver planlagt, gennemført og evalueret i en organisatorisk kontekst.

Læs mere om Ledelse, didaktik og udvikling

Tværprofessionelt lederskab

Mini-masterforløbet Tværprofessionelt lederskab er målrettet ledere, mellemledere, team- og projektledere og andre ressourcepersoner i dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser, der ønsker at udvikle samarbejdet om undervisning og uddannelse.

Deltagere får kompetencer til at lede udviklingsarbejde, der omfatter faglige og kollegiale samarbejder. Det sker gennem teoretisk viden om professioner og professionalisering og praktiske øvelser fra deltagernes egen hverdagspraksis.

Læs mere om Tværprofessionelt lederskab

Kontakt
×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.