Om UCL

Derfor er UCL flyttet i campus

I UCL Campus Odense samler UCL rent fysisk alle uddannelses-aktiviteter i Odense og styrker de tværfaglige muligheder og sociale miljøer samt forbindelsen mellem uddannelser og forskning.

Plads til alle på campus

University College Lillebælts nye campus på Niels Bohrs Allé rummer hele spektret af UCL’s uddannelser og aktiviteter og huser ca. 550 ansatte og 5400 studerende.

Alle UCL’s 9 professionsbacheloruddannelser er repræsenteret, der er kurser og videreuddannelser, og der bliver bedrevet forskning i UCL’s forskningscentre. Desuden betjener Center for Undervisningsmidler især lærerstuderende og grundskolens lærere, når de skal booke materialer og tale med konsulenter.

Som studerende ved UCL bevæger du dig ikke kun i et stærkt fagligt miljø inden for din egen uddannelse. Med så mange uddannelser samlet får du også mulighed for tværfagligt samarbejde, og du vil komme helt tæt på den forskning i professionernes praksis, der er med til at udvikle dit fag.

Plads til social udfoldelse

dsc6026-ucl-juni-2016

Den sociale del af livet som studerende er også en vigtig del af dagligdagen på campus på tværs af fag og uddannelser.

Den obligatoriske og populære fredagsbar er fælles for alle studerende, og du har mulighed for at udfolde både kreative og sportslige talenter med musik, motion og idræt.

Klassiske bygninger med moderne udstyr

Bygningerne på Niels Bohrs Allé er primært fra 1960’erne og har tidligere huset Syddansk Universitets ingeniøruddannelser. Efter overtagelsen har bygningerne undergået en gennemgribende, indvendig renovering.

Mens det udvendige, arkitektoniske 60’er-særpræg er bevaret, lever udstyr og indretning op til alt, hvad du som studerende kan forvente af en tidssvarende uddannelsesinstitution.

Samarbejde på tværs af institutioner

UCL Campus Odense bliver også en del af et større fællesskab, når området syd for Niels Bohrs Allé efterhånden kommer til at omfatte ikke bare UCL og SDU, men også Odense Universitetshospital i den nye supersygehus-udgave og alle aktiviteterne i Forskerparken.

a08-ucl-november-2015-spektrofotometer

Beliggenheden i samme område giver endnu bedre betingelser for at udvikle det samarbejde, der allerede eksisterer institutionerne imellem.

Videnbyen, Dalum Landbrugsskole og Kold College

Et synligt bevis på samarbejdet er Videnbyen i Cortex Park nær universitetet, som UCL har opført i samarbejde med universitetet og Syddanske Forskerparker. Videnbyen rummer UCL’s idræts- og bevægelsesaktiviteter, SDU’s Institut for Idræt og Biomekanik samt Forskerparkens innovations- og entreprenørskabsaktiviteter.

UCL samarbejder blandt andet også med Kold College om faciliteter til undervisning i hjemkundskab – og med Dalum Landbrugsskole om faciliteter til idræt.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.