Om UCL

Studiemiljø

På Stationsvej 4 i Jelling bliver der taget hånd om de studerende, både når det gælder de faglige udfordringer, og når det er tid til at slå sig løs i fritiden. Stedet har en bred vifte af aktiviteter for de studerende.

Uddannelser i Jelling
Læreruddannelsen, Pædagoguddannelsen

Lærer- og Pædagoguddannelsen på Stationsvej 4 i Jelling er en lille by i byen. Alle aktiviteter er samlet på et overskueligt område, og udtrykket campus passer fint til stedet. Alt findes under ét tag. Her er 10.000 etagemeter og faciliteter til både fordybelse og fest.

Studiefaciliteter

Undervisningen i Jelling foregår i lokaler med moderne, teknologisk udstyr, og der er naturligvis trådløs netadgang på hele adressen.

Mentorordning

Det praktiske element er en integreret del af hverdagen for de lærerstuderende i Jelling. De er med til undervisning på skoler stort set fra dag ét på uddannelsen, og alle får tildelt en uddannet lærer som mentor.

Bibliotek

UCL Biblioteket i Jelling er et moderne læringssted tilknyttet lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling. Biblioteksafdelingen er flot og indbydende moderniseret i det ældste bygningshjørne, og arealet breder sig over 600 kvadratmeter.

I disse dejlige rammer blander bøger og tidsskrifter sig med computere, sofagrupper og studiearbejdspladser.

Fritidsaktiviteter

Der er et bredt udvalg af forskellige fritidsaktiviteter, som de studerende på UCL i Jelling kan deltage i.

Se videoen og mød en god håndfuld studerende, der fortæller om koret og de næsten daglige idrætstilbud for studerende hos UCL i Jelling. Få også et indblik i fredagsbaren, og hvordan du kan være med til at sætte dit politiske præg på din kommende uddannelse (video, 5.00 min).

Fredagsbar

Underhuset/Fredagsbaren lokker festlige sjæle under jorden om fredagen. Et genialt sted, en luftig hemmelighed med en formand, masser af rygter, Hall of Shame, Katakomber med knald på og ikke så mange sodavand.

Bigband

Lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling har sit helt eget bigband, der spiller swing, blues og rock. Bandet har 20-25 medlemmer blandt både tidligere og nuværende studerende samt undervisere.

Musical

Rigtig mange lærer- og pædagogstuderende har toner i livet, dans i benene, kreative evner og lyst til det hele. Foreløbig er det blevet til flere musicals og en teaterkoncert – blandt andet Atlantis, Hair, Grease, Skatteøen, Sting-teaterkoncert og Broadwayudgaven af “All shook up” med musik af Elvis for fuld udblæsning.

Mød Louise Hardy Thomsen, lærerstuderende, og Maria Runge, pædagogstuderende, og hør, hvad de fagligt og socialt fik ud af at være med i musicalen Hair i 2012 (video, 1,53 min.).

Kor

Koret er i gang hver uge, og der bliver sunget både rock, swing, spirituals, standards, klassisk m.v. Koret synger blandt andet til jule- og forårskoncert, men er selvfølgelig også med når musikafdelingen er på miniturne, fx til nærliggende højskoler.

Samspilsgrupper

Samspilsgrupper er der mange af, og musiklærerne hjælper gerne – også med at starte en ny gruppe.

Sportsklub

JSI – Jelling Seminariums Idrætsforening – er de studerendes sportsklub med badminton, selvforsvar, fodbold, hockey og volley til hverdag. Af og til trommes sammen til turneringer, hvor klasser eller stamhold stiller op med både øvede og uøvede deltagere.Mentorordningen for lærerstuderende i Jelling

Lærerstuderende fra Jelling er med til undervisning på skoler stort set fra dag et, og alle har en uddannet lærer fra praksis som mentor.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.