20. september 2016 af Louise Lindholm Sørensen

Nyt tidsskrift om ledelse er på gaden

LEDERLIV samler al væsentlig viden om ledelse og skaber en stærk kobling mellem ledelsesteori og ledelse i praksis.

Ledelses- og organisationsudvikling er konstant på dagsordenen i både det private og det offentlige. Alligevel er der et gabende hul, når det kommer til tidsskrifter om ledelse.

Vi vil levere viden i øjenhøjde, som både informerer, inspirerer og provokerer. Det gør landets syv professionshøjskoler nu noget ved. De har netop lanceret det helt nye elektroniske tidsskrift LEDERLIV.

– Der har manglet en kanal til udgivelse af artikler, som kombinerer konsulentlitteratur og videnskabelig litteratur om ledelse. LEDERLIV sigter mod en tredje vej, fortæller Peter Sørensen, University College Lillebælt, som er med i redaktionen.

Inspiration til ledere

Målet med LEDERLIV er at levere løbende inspiration til ledere, forskere, undervisere og studerende.

– Vi satser på, at tidsskriftet bliver talerør for alt, hvad der rører sig inden for ledelse, siger Peter Sørensen og uddyber:

– Den viden, som formidles om ledelse, skal have værdi i praksis, og samtidig skal den inddrage videnskaben uden at blive højpandet. Vi vil levere viden i øjenhøjde, som både informerer, inspirerer og provokerer.

Invitation til skribenter

Redaktionen på LEDERLIV vil præsentere læserne for en mangfoldighed af artikler og indlæg om ledelse. Det betyder, at både forskere, undervisere, studerende på master- og diplomuddannelser, konsulenter samt ledere og medarbejdere i privat og offentligt regi kan levere bidrag.

– Kravet er, at materialet er af høj faglig kvalitet og bidrager med ny viden, siger Peter Sørensen.

Læs mere på www.lederliv.dk

Kontakt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.