11. april 2018 af Anna Sandal

”Minded på min virkelighed”

Torben Poulsen, offshore installation manager på Mærsk Drilling, har med den nye Blue Diploma fra LedelsesAkademiet Lillebælt fundet den lederuddannelse, han drømmer om.

I mere end 20 år har Torben Poulsen arbejdet med ledelse i en eller anden form inden for den maritime branche. I hans unge år var han leder af teams, og i dag er han offshore installation manager på Mærsk Drilling med ansvar for 120 mand på riggen. Han har mødt mange ledere. Både gode ledere og dårlige ledere.

Da Blue Diploma dukkede op i en endnu mere fleksibel udgave, var han ikke sen til at tilmelde sig.

– Jeg vil blive bedre til at være leder – både for min egen skyld og for de mange medarbejdere, som vi har på riggen, forklarer Torben Poulsen.

Perfekt fleksibilitet

Gennem flere år havde han overvejet at gå i gang med en MBA i ledelse, som er et endnu niveau højere end diplomuddannelsen. Men da Blue Diploma dukkede op i version to, var der ikke længere tale om et valg.

– Blue Diploma er super minded på min virkelighed. Den er skruet fleksibelt sammen med både videofilmet fjernundervisning, skype- og videokonferencer, hvis jeg på grund af mine arbejdstider ikke har mulighed for at møde op, siger Torben Poulsen, der arbejder i en 3-3-rotation med tre uger på riggen og tre uger fri.

– Det vil være umuligt for mig at gennemføre en anden lederuddannelse, da de ikke passer ind i de rammer, som vi arbejder efter. Med Blue Diploma vil jeg naturligvis deltage i al den undervisning, som jeg kan, men falder nogle af seancerne sammen med mit arbejde, vil jeg ikke misse det, da det er tilgængeligt på min computer, siger han.

Maritim ledelse

At uddannelsen samtidig på indholdssiden tager afsæt i den maritime branche, er for Torben Poulsen et ekstra plus.

– De folk, som har designet uddannelsen kender den maritime virkelighed, og deltagerne på uddannelsen arbejder inden for et af de maritime områder. Jeg er sikker på, at det vil gøre uddannelsen meget målrettet.

Læs mere om Blue Diploma – Den Maritime Diplomuddannelse i Ledelse

Fakta om uddannelsen Blue Diploma

Blue Diploma er en diplomuddannelse i ledelse udviklet af LedelsesAkademiet Lillebælt i samspil med den maritime branche. En fuld diplomlederuddannelse giver samlet 60 ECTS-point og er dermed en fuldgyldig diplomuddannelse i ledelse, som også er kompetencegivende inden for andre fagområder.

På uddannelsen bliver man bl.a. styrket inden for områderne:

  • styring og strategi
  • organisation og processer
  • økonomisk ledelse
  • lederkommunikation
  • professionelt lederskab.

Undervisningen foregår på LedelsesAkademiet Lillebælt, Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV, ligesom der også er mulighed for fjernundervisning.

Besøg LedelsesAkademiets hjemmeside for information og tilmelding. Her finder du også oplysninger om, hvordan du søger legatstøtte fra Den Danske Maritime Fond.

For rådgivning og vejledning kontakt Jens Linder, konsulent ved LedelsesAkademiet Lillebælt.

Tlf. 2041 7675 eller jenl@eal.dk.

×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.