11. april 2018 af Anna Sandal

”Jeg vil udvikle mig hele livet”

Lis Mylenberg, seniorskibsfører, får Blue Diploma-uddannelse ved LedelseAkademiet Lillebælt finansieret af fonde og glæder sig over muligheden for personlig og faglig udvikling.

– Jeg vil udvikle mig gennem hele livet – personligt og fagligt. Min ambition er at blive en bedre leder, så jeg kan få det bedste frem i mine medarbejdere, fortæller Lis Mylenberg, skibsfører på Fejø Færgen, Lolland Færgefart og med dagligt ansvar for 18 medarbejdere.

Hun har været kommunalt ansat siden 2011, og før det statsansat samt sejlet langfart i private rederier. For hende er det en stor fordel, at det er muligt at få uddannelsen finansieret gennem fonde. I Lis Mylenbergs tilfælde Kompetenceudviklingsfonden og Kompetencefonden, som retter sig mod ledere ansat i kommunerne.

– Det var meget nemt at få min chef til at sige ja til min uddannelse, da der ikke er udgifter forbundet med den for kommunen, siger Lis Mylenberg.

Fordel med de blå briller

Allerede sidste år, da Blue Diploma blev udbudt første gang, tilmeldte Lis Mylenberg sig. Hun har gennemført første modul, Ledelse og organisation, på diplomuddannelsen på Ledelsesakademiet Lillebælt.

Nu glæder hun sig til den fulde uddannelse sammen med andre fra den maritime branche.

– Jeg har blå briller på, og det vil uvilkårligt være en fordel, at vi ved, hvad hinanden snakker om, hvad enten man som jeg er kommunalt ansat, eller man arbejder i privat regi. Ligesom inden for andre brancher har det maritime også en særlig kultur, siger hun.

Nyt netværk – nye muligheder

Diplomuddannelsen er for Lis Mylenberg karriereudvikling.

– Den vil åbne nye muligheder. Ikke, at jeg har et bestemt mål, men jeg er nysgerrig og tænker bredt.

Skibsføreren hæfter sig igen ved uddannelsens maritime profil.

– Jeg kommer til at møde mange andre fra den maritime verden. Det vil udvide mit netværk, og jeg ser meget frem til at udveksle erfaringer med nye folk fra min branche, siger hun.

Læs mere om Blue Diploma – Den Maritime Diplomuddannelse i Ledelse

Fakta om uddannelsen Blue Diploma

Blue Diploma er en diplomuddannelse i ledelse udviklet af LedelsesAkademiet Lillebælt i samspil med den maritime branche. En fuld diplomlederuddannelse giver samlet 60 ECTS-point og er dermed en fuldgyldig diplomuddannelse i ledelse, som også er kompetencegivende inden for andre fagområder.

På uddannelsen bliver man bl.a. styrket inden for områderne:

  • styring og strategi
  • organisation og processer
  • økonomisk ledelse
  • lederkommunikation
  • professionelt lederskab.

Undervisningen foregår på LedelsesAkademiet Lillebælt, Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV, ligesom der også er mulighed for fjernundervisning.

Besøg LedelsesAkademiets hjemmeside for information og tilmelding. Her finder du også oplysninger om, hvordan du søger legatstøtte fra Den Danske Maritime Fond.

For rådgivning og vejledning kontakt Jens Linder, konsulent ved LedelsesAkademiet Lillebælt.

Tlf. 2041 7675 eller jenl@eal.dk.

×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.