Sundhed

UCL har mange indgange til viden og forskning på sundhedsområdet. Vi er optagede af at udvikle de sundhedsfaglige professioner på fx sygehuse og behandlingssteder og af sundhedsfremme og integration af sundhed i skoler og uddannelser.

Sundhed
Nyheder fra vidensfeltet sundhed
7. december 2015
Ny forskning kan være med til at forebygge knæskader hos børn og unge

Over 1300 børn og unge i Svendborg Kommune har siden 2011 deltaget i et forskningsprojekt, der har bidraget med vigtig viden til arbejdet med at forebygge knæskader hos målgruppen 8-15-årige.

Se alle nyheder inden for sundhed
Vidensresultater inden for sundhed

Projektet viser, at effekten af arbejdsmiljøindsatser er størst, hvis medarbejderne inddrages i alle faser af arbejdet. Her med fokus på forflytning i plejesektoren.

En kvalitativ undersøgelse af, hvordan patienter på hospice og deres pårørende forholder sig til eksistentielle aspekter af livet tæt på døden.

Casebaseret studie, der undersøger, hvordan 2 unge oplever overgangen mellem hospital og skole, og hvordan professionelle arbejder sammen for at lette denne overgang.

Se alle forskningsresultater relateret til sundhed
Igangværende projekter inden for sundhed

Projektet udvikler en evidensbaseret formidlingsproces i forhold til ældre borgere, der oplever forandringsprocesser i dagligdagen ved adoption af velfærdsteknologi.

Projektet skal belyse interventionen Familiefokuseret sygepleje oplevet af familier og sygeplejersker og afgøre, om den kan implementeres på 3 hjertesvigtklinikker i Danmark.

Projektet skal skabe ny viden om, hvordan design af serviceydelser kan understøtte grænsekrydsende innovationsfællesskaber som organisering i sundhedshuse.

Se alle projektbeskrivelser relateret til sundhed
Videncentre inden for sundhed
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.