6. februar 2017 af Lene D. Rasmussen

Danmarks Læringsfestival og Skolemessen 2017 - bliv opdateret på læring, it og medier

Årets 2 store begivenheder for alle i undervisningssektoren er klar med omfattende programmer for konferencer, udstillinger, debatter m.v. – Husk at tilmelde dig.

Sæt kryds i kalenderen

Så nærmer tiden sig for et par af de årligt tilbagevendende begivenheder for skoleledere, undervisere, skolekonsulenter m.fl. – kort sagt alle der beskæftiger sig med læring, it og medier.

  • Danmarks Læringsfestival 2017 – holdes 1.-2-marts i Bella Center i København.
  • Skolemessen 2017 – holdes 26.-27. april i Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Danmarks Læringsfestival

At deltage i Skolemessen og Danmarks Læringsfestival er en både givende og munter oplevelse.

At deltage i Skolemessen og Danmarks Læringsfestival er en både givende og munter oplevelse.

Centre for Undervisningsmidler (CFU) og Styrelsen for It og Læring gentager de seneste års succes og indbyder igen til Danmarks Læringsfestival i Bella Center i København.

Læringsfestivalen byder på Danmarks største udstilling af læremidler, faglige oplæg fra udstillerne og et omfattende konferenceprogram.

Mobning bliver et af årets fokus områder. Men orientér dig selv i det omfattende konferenceprogram med information om udstillere, konferencer, oplægsholder m.v.

Åbn læringsfestivalens program som bladre-pdf.

Gå til Danmarks Læringsfestivals hjemmeside.

Skolemessen

Skolemessen arrangeres af Centre for Undervisningsmidler (CFU) i samarbejde med brancheforeninger og forlag i Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Målgruppen er undervisere, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Messen er en nem måde at få kvalificeret kendskabet til læremiddelmarkedet samt til at komme i dialog med forlagenes fagredaktører.

Messen byder i år på gratis kurser, 56 fagligt-pædagogiske foredrag samt en messe med aktiviter, debat og 150 udstillere. Fagmessen præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag i grundskolen.

Gå til Skolemessens hjemmeside med udførlig programinformation.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.