28. april 2017 af Lene D. Rasmussen

CFU-kurser - nu med løbende tilmelding

CFU indfører fleksibel og løbende kursustilmelding frem til en måned før kursusdagen. Det har også administrative konsekvenser for skolerne.

Center for Undervisningsmidler i UCL har implementeret et nyt adminstrativt kursussystem og benytter lejligheden til at gøre det mere fleksibelt at tilmelde sig CFU’s kurser.

I det kommende kursus- og uddannelseskatalog for foråret 2018 stopper CFU med at arbejde med én fælles tilmeldingsfrist for alle kurser.

I stedet er der løbende tilmelding frem til en måned før kursusdagen. Ændringen gælder kommende og også allerede opslåede kurser med effekt fra 1. maj 2017.

Fleksibel tilmelding

Det er mere fleksibelt for brugerne og passer bedre til nutiden, hvor det trykte katalog ikke står alene, siger konstitueret CFU-leder Poul Skov Dahl.

– Med hjemmesiden og de digitale muligheder kan vi løbende supplere katalogkurserne med aktuelle tilbud og give vore brugere en mere fleksibel adgang til at tilmelde sig de mange tilbud.

Alle kurser findes på ucl.dk under indgangen ‘Kurser og videreuddannelser – Pædagogik og undervisning.’

Besked direkte til kursisterne

Kursister der har tilmeldt sig flere kurser, modtager i fremtiden ikke én samlet oversigt over kurser, som de er tilmeldt, men får en bekræftelse for hvert kursus.

De modtager med mail en liste over deltagerne, umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.

I tilfælde af aflysning får de tilmeldte ligeledes en mail-information.

Administrative konsekvenser for skolerne

Med løbende tilmelding vil skolelederen i fremtiden ikke modtage et slutskema med samtlige tilmeldinger fra skolens ansatte.

I stedet for én samlet faktura, bliver kurserne faktureret enkeltvis. Det sker senest ultimo den måned. hvor kurset er afholdt.

Kontakt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.