Fagside for Dansk

22. januar 2018 af Maria Slej-Hasselstrøm

Vidensrejse med fokus på feedback

Mellemtrin Udskoling

Få indsigt i hvordan arbejdet med skolens feedbackkultur kan understøtte og udvikle processen med professionelle læringsfællesskaber og den elevcentrerede ledelse.

Oplevelse – erfaring – handling!

Tag med på vidensrejse til Oslo, hvor vi stiller skarpt på feedback og vurdering for læring.

Som deltager kommer du med helt ind i klasserummet og oplever eksempler på, hvordan arbejdet kan gribes an, både i det professionelle læringsfællesskab og i den elevcentrerede skoleledelse.

Hvad kan vi lære af Norge?

Norges reform “Kundskabsløftet” 2006 minder meget om den danske folkeskolereform. Ønsket om at skabe undervisning og læring, der udvikler eleverne fagligt og livsdueligt, er bærende i den nordiske pædagogik. Norge har solide og brugbare erfaringer med, hvordan man konkret kan føre dette ud i livet i den danske skole.

Du får inspiration til at arbejde med elementer af skolereformen ud fra et fagfagligt og et dannelsesmæssigt perspektiv fra Norge.

Her har de en bred vifte af erfaringer med læringsmål, succeskriterier, organisering af undervisningen, feedback, elevinvolvering, udvikling af professionelle læringsfællesskaber og elevcentreret skoleledelse.

Kommende ture

I foråret 2018 har CFU planlagt to ture målrettet skoleledere, ressourcepersoner i pædagogisk læringscenter, lærere, pædagoger, konsulenter m.fl. i skoleforvaltninger:

Få en skræddersyet rejse

CFU har mange erfaringer og gode kontakter i Norge og udbyder rejser med et almenpædagogisk fokus, hvor holdet er sammensat af flere skoler.

CFU tilbyder også at skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov og udviklingsfokus.

 

 

 

Kontakt
Andre konsulenter med kompetencer på området
×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.