It og Medier

11. juni 2018 af Maria Slej-Hasselstrøm

Skoler søges til forsøg med teknologiforståelse

Indskoling Mellemtrin Udskoling

I næste skoleår sætter undervisningsminister Merete Riisager gang i et stort forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning.

Unik mulighed

Cirka 45 skoler i hele landet får mulighed for at deltage i forsøget fra 2018 til 2021, hvor de enten kan arbejde med teknologiforståelse som selvstændigt fag eller med teknologiforståelse integreret i obligatoriske fag.

Forsøget med teknologiforståelse er en pionérindsats, og de deltagende skoler får gennem forsøget en unik mulighed for at være med til at lægge grunden til folkeskolens fremtidige arbejde med teknologiforståelse. Teknologiforståelse skal som fag og faglighed understøtte udvikling af fremtidens kompetencer og almendannelse hos eleverne.

Kendskab ikke nødvendigt

Det er ikke en forudsætning for at deltage i forsøget, at skolen i forvejen har kendskab til teknologiforståelse. Det vigtigste er, at motivationen for at arbejde med teknologiforståelse er til stede, og at skolens ledelse og kommunen bakker op.

Skoler der ikke deltager i forsøget får mulighed for at anvende materialer og erfaringer fra forsøget. Læs mere om om undervisningsministeriets forsøg med teknologiforståelse. 

×
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
Hvorfor fusionerer vi?
Der opstår konstant nye muligheder og dilemmaer i en verden i forandring. Muligheder vi gerne vil være en del af, og dilemmaer vi på tværs af fagligheder skal være med til at løse.
Målet med fusionen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er at styrke uddannelsen af medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.
Ny hjemmeside
på vej
Vi er fusioneret med Erhvervsakademiet Lillebælt
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.