Sygeplejerskeuddannelsen

Internationale muligheder

Sygepleje er et internationalt fag, som du kan rejse ud med allerede i din studietid. Du kan også følge internationale forløb herhjemme.

Internationalisering er en vigtig del af uddannelsen, for at du kan opnå faglige kompetencer til at yde sygepleje på tværs af forskellige kulturer i et globaliseret samfund.

Studieophold i udlandet

Du kan vælge at tage til udlandet i en afgrænset periode og følge et teoretisk modul på en uddannelsesinstitution eller komme i praktik i udlandet. De fleste tager til udlandet i løbet af studietiden.

Norden, Europa, Thailand, Australien og USA

Sygeplejerskeuddannelsen i Danmark har eksempelvis sendt studerende på ophold i Norden, Europa, Thailand, Australien og USA. Hvis du har andre ønsker, kan vores internationale koordinatorer hjælpe dig med selv at lave aftaler.

SU i udlandet

Du kan tage din SU med under dit udlandsophold. Derudover er der forskellige muligheder for at søge om stipendier, alt efter hvor du rejser hen.

Engelsksproget forløb

Du kan også sætte en international vinkel på din uddannelse ved at vælge et to- eller ti-ugers engelsksproget teoriforløb. Her samarbejder du med både udenlandske sygeplejerskestuderende og studerende fra Sygeplejerskeuddannelsen ved UCL. Læs mere om Current International Offers.

Internationalisering af undervisningen

Internationalisering er mere end at rejse ud i verden og studere sygepleje. Det er et aspekt, der indgår i den daglige undervisning, blandt andet gennem drøftelser af andre kulturers opfattelser af sygdom og sundhed og gennem inddragelse af international litteratur.Jeg er blevet fagligt dygtigere af at være i praktik i udlandet

Nadia Juul-Pedersen har været i praktik i Skotland og på studieophold i USA.Det kræver styrke at hjælpe barske skæbner i Kenya

22-årige Camilla Milling Jensen var ikke i tvivl om, at hun ville i praktik på et lille hospital i Mbale i Kenya, da hun fik muligheden.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.