Indhold i denne sektion:

Pædagoguddannelsen i Jelling

På Pædagoguddannelsen i Jelling satser vi benhårdt på oplevelse, iværksætteri og innovation.

Vi skaber store oplevelser fra dag 1

Med vores satsning på oplevelse, iværksætteri og innovation fokuserer vi på,  hvordan man kan få idéer til at gøre ting bare lidt sjovere og lidt smartere? Det gælder ikke bare for vores undervisere og deres undervisningsmetoder. Det gælder også for vores studerende.

Allerede fra begyndelsen af studiet bliver de studerende på Pædagoguddannelsen i Jelling kastet for løverne, når de er med til at skabe oplevelser på Danmarks største kulturfestival for børn og unge, Spotlight i Vejle. 

Se flere videoer med pædagogstuderende her.

Ny pædagoguddannelse fra sommeren 2014

Fra sommeren 2014 træder en ny pædagoguddannelse i kraft. Den betyder blandt andet, at du skal vælge en specialeretning.

Ny pædagoguddannelse

 

Tre måder at blive pædagog på i Jelling

Kulturel Iværksætter

Kulturel iværksætteri er et kreativt og innovativt element på Pædagoguddannelsen i Jelling. Med kulturel iværksætteri (KI) er der særligt fokus på foretagsomhed – at sætte ting i værk – i det pædagogisk arbejde, i foreninger, på arbejdspladser og andre sammenhænge, hvor mennesker mødes og samles. 

Jelling Musikfestival

Hver år har vi et musikalsk uddannelsesprojekt med læreruddannelsen og er altid dybt involveret i Jelling Musikfestival – Danmarks tredjestørste festival. 

Om denne side