Læreruddannelsen

Skolelærer gik ledervejen

Nanna Lohman har brugt sin læreruddannelse som et springbræt til et lederjob. Hun er gået fra at være lærer til at få mere og mere ledelsesansvar.

Inden for skoleverdenen er der mange muligheder for at arbejde med ledelse på mange forskellige niveauer.

De muligheder har Nanna Lohman grebet.

– Jeg var rigtig glad for at være lærer, men jeg blev hurtigt afdelingskoordinator for indskolingen på den skole, hvor jeg arbejdede, fortæller Nanna Lohman.

– Jeg kunne godt lide at organisere og planlægge. Jeg fik smag for ledelse, da jeg blev taget med til møder af mine ledere, siger hun.

-Det viste mig, at der var en kæmpepalet af muligheder inden for ledelse. arbejdsudvikling, projekter og god undervisnings. Alle de ting som jeg godt kunne lide ved at være lærer var også repræsenteret i lederjobbet.

Hør Nanna Lohman fortælle mere om, hvordan det er at arbejde som souschef på en skole.

Siden videoen blev optaget er Nanna Lohman blevet ansat som skoleleder på en folkeskole i Odense.Du bliver meget personligt involveret som skolelærer

Lærerrollen handler også om at kunne involvere sig personligt, mener Knud-Erik Knudsen, der er lærer på en folkeskole.Folkeskolelærer: Børnenes glæde gør mig glad i låget

Ditte Sommer bliver både glad og stolt, når hun deler sejre og livsbekræftende oplevelser med sine elever på Hedensted Skole.Ung lærer: Mit lærerjob er fuldstændig fantastisk

Min arbejdsdag veksler mellem fokus på det boglige og kropslige. Det giver en alsidig arbejdsdag, mener lærer Kasper Vinding.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.