Læreruddannelsen

Skolelærer gik ledervejen

Nanna Lohman har brugt sin læreruddannelse som et springbræt til et lederjob. Hun er gået fra at være lærer til at få mere og mere ledelsesansvar.

Inden for skoleverdenen er der mange muligheder for at arbejde med ledelse på mange forskellige niveauer.

De muligheder har Nanna Lohman grebet.

Alle de ting som jeg godt kunne lide ved at være lærer var også repræsenteret i lederjobbet.

– Jeg var rigtig glad for at være lærer, men jeg blev hurtigt afdelingskoordinator for indskolingen på den skole, hvor jeg arbejdede, fortæller Nanna Lohman.

– Jeg kunne godt lide at organisere og planlægge. Jeg fik smag for ledelse, da jeg blev taget med til møder af mine ledere, siger hun.

– Det viste mig, at der var en kæmpepalet af muligheder inden for ledelse, arbejdsudvikling, projekter og god undervisning. Alle de ting som jeg godt kunne lide ved at være lærer var også repræsenteret i lederjobbet.

Hør Nanna Lohman fortælle mere om, hvordan det er at arbejde som souschef på en skole.

Siden videoen blev optaget er Nanna Lohman blevet ansat som skoleleder på en folkeskole i Odense.Christian gør det cool at være klog

Siden teenage-tiden har Christian Storm Tholberg elsket at lave forsøg. Nu er han kemi- og fysiklærer og laver talentforløb for de dygtigste elever.Folkeskolelærer: Børnenes glæde gør mig glad i låget

Ditte Sommer bliver både glad og stolt, når hun deler sejre og livsbekræftende oplevelser med sine elever på Hedensted Skole.Tobias skaber et stærkt fundament for børns fremtid

Siden gymnasiet har han elsket historiens vingesus. Nu er Tobias Krogh Hedemann historielæreren, der får elever til at forstå fortiden, så de er klar til fremtiden.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.