Administrationsbachelor

Simone er personalekonsulent for 700 medarbejdere hos DR

Simone Strandholdt er personalekonsulent hos DR Kultur. Hun blev uddannet fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense i januar 2014.

Simone Strandholdt er personalekonsulent for medarbejderne hos DR’s Symfoniorkester, Koncerthuset og en lang række af DR’s tv- og radiokanaler.

– Jeg arbejder i afdelingen DR Kultur. Mit job er at være chefernes højre hånd i alle spørgsmål om overenskomster. Der er rigeligt at se til med næsten 30 chefer, som har vidt forskellige medarbejdergrupper, siger Simone Strandholdt.

– Når der skal ansættes eller opsiges en person, er det mig, som skal guide cheferne i forhold til, hvilke betingelser, der gælder for den specifikke medarbejder.

– Det kan være meget komplekse spørgsmål, så det er et kæmpestort ansvar at have. Det er med til at gøre jobbet spændende, siger hun.

Simone Grue Strandholdt, administrationsbacheloruddannelsen

Simone Strandholdt arbejder som personalekonsulent hos DR, hvor hun ser store udviklingsmuligheder. Foto: DR.

Administrationsbacheloruddannelsen giver god ballast

Simone Strandholdt blev færdiguddannet fra Administrationsbacheloruddannelsen i Odense i januar 2014, hvor hun valgte at specialisere sig inden for HR.

På et tidspunkt kunne jeg godt tænke mig også at arbejde med rekruttering og udvikling af medarbejdere.

– Uddannelsen har givet mig et godt kendskab til og indsigt i, hvad kultur, værdier og normer betyder for, hvordan virksomheder fungerer. Især når man har med HR at gøre, siger Simone Strandholdt.

– Jeg har også fået en god forståelse for det administrative arbejde, som der er rigtigt meget af i mit job hos DR, siger hun.

Jobbet hos DR giver mig gode udviklingsmuligheder

Simone Strandholdt rådgiver afdelings-, kanal- og redaktionschefer om alt fra indhold i medarbejderes kontrakter til spørgsmål om orlov, flekstid og løntilskud.

– Jeg elsker at fordybe mig i små detaljer og arbejde med det administrative, siger Simone Strandholdt.

– På et tidspunkt kunne jeg godt tænke mig også at arbejde med rekruttering og udvikling af medarbejdere. Det er der gode muligheder for at komme til i så stor en virksomhed som DR.

– Men jeg vil aldrig slippe det administrative arbejde helt. Det elsker jeg, siger Simone Strandholdt.Michael arbejder med HR hos en af Danmarks bedste arbejdspladser

Michael Lindgaard Hedemann er HR-konsulent for en sparekasse, der 3 gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads.

Cecilie hjælper sårbare unge videre i uddannelsessystemet

Cecilie Gynild er projektkoordinator i projektet ”Unge i Centrum”. Hun rådgiver sårbare unge, så de kan lykkes med at få en uddannelse.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.