Innovationsprojekt Print Send Gem som PDF

Måltidspartnerskabsprojektet Mad og måltider i daginstitutioner

Projektet har udviklet inspirationshæftet Madleg, der styrker arbejdet med mad og måltider som en del af daginstitutioners pædagogiske arbejde.

ProjektansvarligEllen Ravn Habekost
Projektperiode2014-2015
ProjektpartnereMadkulturen, Landbrug og Fødevarer, FOA Fag og Arbejde, Fødevarestyrelsen, Kost og Ernæringsforbundet, Københavns Kommune
BevillingStøttet af Måltidspartnerskabet med 500.000 kr.
UCLCenter for Anvendt Skoleforskning

Udviklingsprojektet med måltidskultur i børnehøjde

Inspiration til pædagogisk og køkkenfaglige personale har været målet med dette projekt forankret ved University College Lillebælt. Resultatet er inspirationshæftet Madleg, der inviterer til mere leg omkring måltiderne i daginstitutionerne.

Mad og måltider skal være en integreret del af dannelsestænkningen i daginstitutioner, og personalet skal professionaliseres i forhold til mad og måltider. Det har været målet med indsatsen.

Et nationalt partnerskab for øget sundhed

Inspirationshæftet Madleg udspringer af et samarbejdsprojekt i Måltidspartnerskabet, der har deltagelse af University College Lillebælt, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune, FOA, Fødevarestyrelsen, Kost & Ernæringsforbundet, Landbrug & Fødevarer og Madkulturen. Måltidspartnerskabet har som mål at gøre det nemt at spise sundere.

Madleg kan frit hentes på www.maaltidspartnerskabet.dk.

Projektansvarlig
Center for Anvendt Skoleforskning

Videncentret samler og skaber udviklings- og forskningsviden i og for de frie skoler.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.