Innovationsprojekt Print Send Gem som PDF

InnoEvent

Årligt tilbagevendende samarbejde med Odense Universitetshospital om udvikling af innovative løsninger på velfærdsteknologiske udfordringer.

ProjektansvarligHanne Kathrine Kallesøe
ProjektperiodeÅrligt tilbagevendende
ProjektpartnereErhvervsAkademiet Lillebælt og Odense Universitetshospital
UCLCenter for Anvendt Velfærdsforskning

Studerende udvikler brugbare løsninger

Siden 2010 har 2000 studerende udviklet flere end 130 innovative og brugbare løsninger til Fyns største arbejdsplads, Odense Universitetshospital – OUH.

Projektet består i en uges innovationsevent, hvor studerende arbejder sammen med klinisk personale, undervisere fra uddannelsesinstitutioner og eksperter fra virksomheder om at skabe løsninger på hospitalets problemstillinger – til gavn for personale, pårørende og patienter på OUH.

Sammenstød af fagligheder er produktivt

Initiativet til InnoEvent blev taget i 2010 af uddannelseschef ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Michael Lundorff-Hansen. I 2012 blev samarbejdet udvidet til også at omfatte studerende fra UCL.

Mødet mellem studerende fra primært tekniske uddannelser og sundhedsprofessionelle uddannelser og klinikere fra OUH giver et produktivt sammenstød mellem verdener og forståelser og et væld af ideoplæg og konkrete løsningsforslag.

I 2014 vandt InnoEvent DSEB’s Innovations- og Entreprenørskabspris på 100.000 kr.

Projektansvarlig
Center for Anvendt Velfærdsforskning

Centret arbejder med velfærdsudfordringer i et tværprofessionelt perspektiv i relation til de samfundsfaglige, pædagogiske og sundhedsfaglige uddannelser.

Følg med i InnoEvent
×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.