Udviklingsprojekt Print Send Gem som PDF

Camp U

CAMP U er et udviklingsprojekt i Odense Kommune, som realiserer en fælles indsats i forhold til unges uddannelsesparathed med udgangspunkt i nærmiljø og egne ressourcer.

ProjektansvarligLis Rahbek
Projektperiode2011-2013
ProjektpartnereOdense Kommune
BevillingProjektet er gennemført efter bevilling fra Odense Kommune
UCLVidereuddannelsen

Camp U er fællesskab, uddannelse og udvikling for unge

CAMP står for campus og fællesskab. U står for unge, undervisning, uddannelse og udvikling.

Camp U baserer sig på Odense Kommunes Ungestrategi. Ungecentret bygger bro fra grundskole til ungdomsuddannelse gennem udvikling af læringsmiljøer opbygget omkring social og kulturel mangfoldighed.

Overordnet set rummer Camp U en række kommunale tilbud og aktiviteter som fx ungdomsskoletilbud. Dertil kommer en udviklingsdel, der har med vejledning, fritids- og foreningsliv at gøre og som varetages af en stab af faste medarbejdere fra jobcenter, Rising Ungdomsskole og foreninger.

Tilbud målrettet unge

I Camp U udvikles nye undervisningsformer og -forløb med henblik på at sikre unges uddannelsesparathed. Med Camp U’s mange aktører er det muligt at skabe helt nye og tilpassede forløb, som målrettes den enkelte unge og sikrer undervisningsforløb af høj kvalitet.

I forhold til uddannelsesparathed og gennemførelse af ungdomsuddannelserne er Camp U et udviklingscenter og arnested for nye tiltag og nye arbejdsmetoder. Der skal bygges ovenpå det samarbejde, der allerede er med uddannelsesinstitutioner, og arbejdeS på at udvikle samarbejdet.

Udviklingsforløbet blev designet og varetaget af UCLs konsulenter i tæt samarbejde med Odense Kommune. Camp U er et forløb, der tager afsæt i workshops for ledere og ansatte i samtlige miljøer omkring Odense Kommunes Ungestrategi.

Projektansvarlig
Videreuddannelsen

Udvikler kompetencer og metoder inden for pædagogik, læreprocesser, vejledning, sundhed og socialt arbejde.

×

Send til en ven

Modtageradresse, dit navn og din emailadresse skal som minimum være udfyldt.
Beskeden er sendt.